Σαλάχ: «Είναι ώρα για την εκδίκησή μας κόντρα στη Ρεάλ» (vid)

Σαλάχ: «Είναι ώρα για την εκδίκησή μας κόντρα στη Ρεάλ» (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ξεκαθάρισε πως είναι μια τεράστια ευκαιρία για εκδίκηση της Λίβερπουλ αλλά και δική του στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έδωσε το παρών σε ειδική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης, όπου παρέλαβε το βραβείο του για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Premier League για τη φετινή σεζόν, από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου.

Ο Αιγύπτιος σταρ των «ρεντς» μιλώντας στην κάμερα του «SkySports» αναφέρθηκε στον τελικό του Champions League, όπου η ομάδα του θα «κονταροχτυπηθεί» με τους Μαδριλένους και τόνισε ότι είναι ευκαιρία για εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Κιέβου το 2018.

«Ναι, είναι ευκαιρία για εκδίκηση. Είμαι ενθουσιασμένος για τον τελικό. Είχα πει και νωρίτερα ότι ήθελα την Ρεάλ στον τελικό.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι και θα πρέπει να επικεντρωθούμε απόλυτα σ’ εκείνο το ματς. Βέβαια έχουμε και τα παιχνίδια της Premier όπου πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ωστόσο, είναι ώρα για την εκδίκησή μας κόντρα στην Ρεάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαλάχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ