Χάινκες : «Ο Χάμες έκανε το παιχνίδι μας καλύτερο»

Χάινκες : «Ο Χάμες έκανε το παιχνίδι μας καλύτερο»

Ο Γιουπ Χάινκες σχολίασε τη νίκη της Μπάγερν κόντρα στη Σεβίλλη και στάθηκε στην είσοδο του Χάμες Ροντρίγκες που άλλαξε το παιχνίδι των Βαυαρών.

Η νίκη (2-1)της Μπάγερν μέσα στην Σεβίλη, στην πρώτη μεταξύ τους προημιτελική συνάντηση στο Champions League, μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το μύθο του Γιουπ Χάινκες, μετά την επιστροφή του στον πάγκο των Βαυαρών.

Έχει εξασφαλίσει τον έκτο συνεχόμενο τίτλο στην Bundesliga, είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και έκανε χθες ένα σημαντικό βήμα για τα ημιτελικά του Champions League. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για το χθεσινό ματς κόντρα στη Σεβίλλη και στάθηκε στην παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες.

«Μετά από 90 λεπτά μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο μέρος η Σεβίλλη έδειξε την κλάση της, ήταν πολύ δυνατή. Η ισοφάριση πριν το ημίχρονο ήταν ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε», είπε ο Γιουπ Χάινκες.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό. Με την είσοδο του Χάμες, το παιχνίδι μας άλλαξε, έγινε καλύτερο, πιο χαρούμενο. Τα δύο γκολ εκτός έδρας είναι σημαντικά, έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά η Σεβίλλη είναι καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ