Αντσελότι: «Ηγέτης ο Μπενζεμά εντός κι εκτός γηπέδου»

Αντσελότι: «Ηγέτης ο Μπενζεμά εντός κι εκτός γηπέδου»

Μέλι έσταξε για τον Καρίμ Μπενζεμά ο Κάρλο Αντσελότι ενόψει και του τελικού με τη Λίβερπουλ.

Το εγκώμιο του Καρίμ Μπενζεμά έπλεξε ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει του αυριανού (Σάββατο, 28/5, 22:00) μεγάλου τελικού του Champions League με τη Λίβερπουλ στο «Stade de France».

Ο Ιταλός τεχνικός των «μερένχες» που κατέκτησε το 2014 με τους Μαδριλένους το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τόνισε πως έχει πολύ δυνατές αναμνήσεις απ’ όλους τους τελικούς που έχει συμμετάσχει, χαρακτηρίζοντας καλύτερο όλων αυτόν του 2005 (με τον ίδιο στον πάγκο της Μίλαν) κόντρα στη Λίβερπουλ που κρίθηκε στα πέναλτι έπειτα από ένα συγκλονιστικό 3-3 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

«Ο Μπενζεμά έχει μεγάλη προσωπικότητα και ηγετικό ρόλο τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Αυτό που παραμένει αναλλοίωτο είναι η ποιότητά του, η οποία συνεχίζει να είναι τεράστια, όπως και η ταπεινοφροσύνη του.

Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι προπονητής της Ρεάλ. Σκέφτομαι πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα πέρυσι. Μετά ήρθε το τηλεφώνημα από τον πρόεδρο. Ήταν μεγάλο κατόρθωμα να φτάσω στη Μαδρίτη» τόνισε αρχικά ο Αντσελότι και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά τον τελικό μπορεί να αγχωθώ λίγο αύριο το απόγευμα, αλλά με βοηθούν να ξεπεράσω αυτές τις ανησυχίες οι παίκτες μου, που με γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Ο τελικός του Champions League είναι κάτι που ονειρεύεσαι, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις. Αυτό είναι ο πέμπτος μου ως προπονητής και έχω καλές αναμνήσεις από όλους. Ο καλύτερος ήταν το 2005 κόντρα στη Λίβερπουλ, τον οποίο και χάσαμε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ