Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ποια ομάδα δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές (pics)

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ποια ομάδα δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές (pics)

Η Λίβερπουλ ή η Ρεάλ θα κατακτήσει το φετινό Champions League; Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν κάνει την επιλογή τους και έχουν βγάλει φαβορί...

Το ματς της χρονιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έφτασε. Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν τη πιο σημαντική κούπα της σεζόν. Αυτήν που κάθε ποδοσφαιριστής έχει ονειρευτεί ότι κατακτάει από μικρό παιδί! Ο τελικός του Champions League θα αρχίσει σε λίγες ώρες (22:00, MEGA/Cosmote Sport 1) και αναμένεται να μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Στο Stade de France του Παρισιού οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για τη φετινή σεζόν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Σαλάχ, Μανέ από τη μία πλευρά. Μπενζεμά, Μόντριτς από την άλλη. Και πολλοί ακόμα σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ξεχωριστή αίγλη στο αποψινό ματς.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το στοιχηματικό. Οι εταιρείες στοιχημάτων ποια ομάδα βλέπουν άραγε ως φαβορί; Θα κατακτήσει η Λίβερπουλ το 7ο Champions League της ιστορίας της; Ή μήπως η Ρεάλ το 14ο;

Φαβορί λοιπόν σύμφωνα με τις στοιχηματικές είναι η Λίβερπουλ. Από 2.00 μέχρι 2.10 κυμαίνεται η απόδοση η αγγλική ομάδα να νικήσει στον αγώνα, ενώ η Ρεάλ δίνει από 3.50 και πάνω. Όσον αφορά την κατάκτηση του τροπαίου, 1.57 είναι η απόδοση να το πάρει η Λίβερπουλ, από 2.37 έως 2.50 κυμαίνεται της Ρεάλ.

Ενδιαφέρον προκαλούν επίσης οι αποδόσεις για τον τρόπο κατάκτησης του τροπαίου (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι).

Δείτε τη στοιχηματική προσέγγιση του τελικού του Champions League, Λίβερπουλ-Ρεάλ:

ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ (90λεπτο)

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΡΟΠΑΙΟΥ

OVER/UNDER 2.5

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ