Τζέραρντ για Εμπαπέ: «Είναι πιο πλούσιος, αλλά θα σκέφτεται ότι απέρριψε τον σύλλογο των 14 τροπαίων»

Τζέραρντ για Εμπαπέ: «Είναι πιο πλούσιος, αλλά θα σκέφτεται ότι απέρριψε τον σύλλογο των 14 τροπαίων»

Ο Στίβερν Τζέραρντ σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο την απόφαση του να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν απορρίπτοντας την Ρεάλ Μαδρίτης.

Χάρη στο τέρμα του Βινίσιους η Ρεάλ κατάφερε να ανέβει ξανά στο «Έβερεστ» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι μερέγχες έκαμψαν την αντίσταση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση του 14ου τροπαίου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η επιτυχία της «Βασίλισσας» ξαναφούντωσε τη συζήτηση περί της απόφασης του Κιλιάν Εμπαπέ να πει όχι στον ισπανικό σύλλογο, παραμένοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025.

Θέση για την απόφαση του 23χρονου σούπερ σταρ των Γάλλων πήρε ο θρύλος της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Θα σκέφτεται σίγουρα πως είναι αρκετά πιο πλούσιος πλέον. Αυτό είναι δεδομένο. Αλλά από ποδοσφαιρική σκοπιά, δεν πιστεύω πως απόψε θα είναι ήρεμος, αν είδε τον αγώνα. Θα σκέφτεται πως απέρριψε την ευκαιρία να παίξει για έναν σύλλογο που έχει κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League δεκατέσσερις φορές και είναι έτοιμος να επιστρέψει γιατί αποκτά παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το know how, έχει τον τρόπο να κερδίζει, θα πάρει κι άλλα τρόπαια» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει πως έχει τον τρόπο, πως έχει πείσει τους πάντες ότι είναι ένας γίγαντας του παιχνιδιού. Σε επίπεδο μεταγραφών, αν ένας σύλλογος όπως η Ρεάλ Μαδρίτης έρθει σε σένα, τότε 99 στις 100 φορές, πας εκεί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ