Καρβαχάλ: «Η Ρεάλ δεν χάνει σε τελικούς, η φανέλα καθόρισε τα πάντα»

Καρβαχάλ: «Η Ρεάλ δεν χάνει σε τελικούς, η φανέλα καθόρισε τα πάντα»

Ο Ντάνι Καρβαχάλ αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως η φανέλα της «Βασίλισσας» καθόρισε τα πάντα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε για ακόμη μια φορά στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με την «Βασίλισσα» να προσθέτει στην συλλογή της το 14ο ευρωπαϊκό.

Ένας από τις παλιοσειρές του τωρινού ρόστερ, ο Ντάνι Καρβαχάλ κατέκτησε το πέμπτο του Champions League, στα εννέα χρόνια παρουσίας του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

O 30χρονος Ισπανός μπακ παραχώρησε δηλώσεις στην ισπανική «As»  εξήγησε πως το «βάρος» που φέρει η μαδριλένικη φανέλα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να στεφθούν οι «μερένγκες» πρωταθλητές Ευρώπης.

«Η φανέλα της Ρεάλ καθόρισε τα πάντα. Στο πρώτο ματς με την Παρί δεν ήμασταν καλοί. Παραλίγο να μην σουτάρουμε. Οι νέοι παίκτες, που δεν είχαν ζήσει εκείνες τις βραδιές του Champions League, κατάλαβαν τι μπορεί να κάνει το Μπερναμπέου. Από εκεί φάνηκε ότι μας άρεσε να υποφέρουμε και να επιστρέφουμε. Και κόντρα στη Σίτι σε δύο λεπτά κάναμε την παράταση και ξέραμε ότι θα περάσουμε σίγουρα», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός κι εν συνεχεία στάθηκε στο πως έχει καταφέρει η ομάδα να κερδίσει τους οκτώ τελευταίους τελικούς:

«Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με αυτό που νιώθει ο αντίπαλος, παρά με αυτό που νιώθουμε εμείς. Πάμε για όλα. Ξέρουμε ότι ακόμα κι αν είμαστε πολύ κακοί και δεν είναι η μέρα μας θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και ότι αν συνεχίσουμε να απειλούμε θα βρούμε στόχο. Αυτό επηρεάζει περισσότερο τον αντίπαλο, έχω μπροστά μου τη Ρεάλ, η Ρεάλ δεν χάνει τελικούς, η Ρεάλ ξέρει πώς να αγωνίζεται σε τελικούς.

Ο Αντσελότι είναι ηγέτης. Κάθε φορά που μιλάει ο καθένας από μας ενεργοποιεί και τις πέντε του αισθήσεις για να τον ακούσει και να τον καταλάβει. Καταφέρνει να υπάρχει αρμονία στην ομάδα ανάμεσα σε αυτούς που παίζουν περισσότερο και σε αυτούς που παίζουν λιγότερο. Προσπαθεί να καταλάβει τους πάντες, ήταν ποδοσφαιριστής και ξέρει ότι το να μην παίζεις δεν είναι ιδανική κατάσταση. Είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά ξεχωρίζει στον τρόπο που αντιμετωπίζει τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ