Μαρτίνς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Μαρτίνς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός στο δεύτερο ημίχρονο και ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση και τον αποκλεισμό.

Την ευθύνη για την απογοητευτική εμφάνιση του Ολυμπιακού και την ήττα – αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα (0-4) ανέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι εις γνώση μου τι έχει συμβεί, είναι μεγάλη αποτυχία, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

Διαβάστε επίσης: Πεντακάθαρο χέρι του Πλάνιτς στην κεφαλιά του Τικίνιο! (Vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε καλά το πρώτο μέρος. Ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας και δεχτήκαμε το γκολ από μια στατική φάση. Προσπαθήσαμε να αντιδράσαμε. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στο δεύτερο ημίχρονο και αφήσαμε πολλούς χώρους. Αναλαμβάνω την ευθύνη.

Η Μακάμπι ήταν καλύτερη και στα δύο ματς. Δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και νιώσαμε την πίεση. Παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο στις μεταβιβάσεις και στο πρέσινγκ. Δεν είχαμε ψυχολογικές δυνάμεις να αντιδράσουμε.

Ο πρώτος στόχος της χρονιάς χάθηκε αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Έχουμε ακόμα πολλούς στόχους. Ο μοναδικός τρόπος για να αντιδράσεις είναι η δέσμευση. Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι εις γνώση μου τι έχει συμβεί, είναι μεγάλη αποτυχία, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ