Τεσσάρα της Μακάμπι και στο… βάθος Απόλλωνας για τον Ολυμπιακό (vid)

Τεσσάρα της Μακάμπι και στο… βάθος Απόλλωνας για τον Ολυμπιακό (vid)

Η Μακάμπι Χάιφα επικράτησε με 4-0 του Απόλλων Λεμεσού και τον... στέλνει στον Ολυμπιακό.

Η Μακάμπι Χάιφα… σκόρπισε με 4-0 τον Απόλλων Λεμεσού στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Ισραηλινούς να βρίσκονται πλέον με το ένα πόδι στην επόμενη προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ένα ζευγάρι που έχει άκρως ελληνικό ενδιαφέρον μιας και ο ηττημένος θα διασταυρώσει τα ξίφη του στα play off του Europa League με τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η Μακάμπι ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αναγκάζοντας τους Κύπριους να πάρουν παθητικό ρόλο, έχοντας κυρίως ως αρχικό τους στόχο να κρατήσουν το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με τον Νταβίντ στο 19′, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά η κυριαρχία της Μακάμπι μετουσιώθηκε σε γκολ στο 38′ με τον Πεϊμπέρνς να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 55′ ο Μοχάμεντ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με υπέροχο σουτ στην κίνηση. Λίγα λεπτά ο Μοχάμεντ «ξαναχτύπησε» κάνοντας το 3-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Νταβίντ.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πιερό με εξαιρετική κεφαλιά στο 79′.

Μακάμπι Χάιφα: Cohen, Sundgren, Goldberg, Mohamed (74΄Φανί)  Planić, Lavi, Haziza, Pierrot, Chery, David (65΄Ατζίλι) Cornud

Απόλλωνας: Α. Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης (64΄Γιάνκα) Ρομπέρζ, Β. Γιοβάνοβιτς, Πεϊμπέρνς, Χαμάς, Κολ, Σπόλιαριτς (45΄Χάμπος) Ογκέντα (45΄Βα) Πίττας, Ντιγκινί (64΄Καμπράλ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Καραμπάγκ – Φερεντσβάρος 1-1

Μπόντο – Ζαλγκίρις 4-0

Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού 4-0

Δυναμό Κιέβου – Στούρμ Γκράτς 21.00

Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ 21.45

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ