Μάντσεστερ Σίτι : Παίζει ο Αγκουέρο

Μάντσεστερ Σίτι : Παίζει ο Αγκουέρο

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Σέρχιο Αγκουέρο στο εντός έδρας ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λίβερπουλ στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League. Την τελευταία στιγμή θα γίνει γνωστό αν ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα χρησιμοποιήσει τον Τζον Στόουνς.

Τον Σέρχιο Αγκουέρο θα συμπεριλάβει στα αρχικά του πλάνα ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το παιχνίδι απέναντι στη Λίβερπουλ στο Έτιχαντ που είναι το δεύτερο μεταξύ τους για τα προημιτελικά του Champions League με τους Πολίτες να κυνηγάνε νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τριών γκολ, αφού στο Άνφιλντ έχασαν με σκορ 3-0.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή θα γίνει γνωστό αν ο Καταλανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και τον Τζον Στόουνς. Ο νεαρός στόπερ ταλαιπωρείται από έναν μυικό τραυματισμό και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο ματς με τους Reds.

Θέλει να γίνει η τρίτη ομάδα η Σίτι

Κατά τα άλλα ο Γκουαρντιόλα δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα να διαχειριστεί και έτσι μπορεί να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Σκοπός της ομάδας του Μάντσεστερ είναι να πετύχει όσο το δυνατόν νωρίτερα κάποιο γκολ, αφού έχει να ανέβει… βουνό.

Όλα αυτά τα χρόνια στο Champions League μόνο δύο ομάδες έχουν καταφέρει να πάρουν την πρόκριση, ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχαν χάσει με τρία γκολ διαφορά. Η πρώτη ήταν η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τη σεζόν 2003-2004 κόντρα στη Μίλαν και η δεύτερη η Μπαρτσελόνα πέρυσι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα πλάνα του Γκουαρντιόλα

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ ο Γκουαρντιόλα θα παρατάξει από την αρχή ένα επιθετικό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Έντερσον, παρά το γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είναι στα καλύτερά του. Αριστερό μπακ θα είναι ο Ντελφ με τους Οταμέντι και Λαπόρτ να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Γόκερ να κλείνει την αμυντική τετράδα.

Στο χώρο του κέντρου θα δεσπόζουν οι παρουσίες των Σίλβα, Φερναντίνιο και Κέβιν Ντε Μπρούιν με τον Βραζιλιάνο μέσο να τρέχει το δύσκολο έργο να κόβει και να τρέχει ακατάπαυστα με τον Ισπανό και τον Βέλγο να έχουν πιο δημιουργικούς ρόλους.

Στην επίθεση θα βρίσκονται τα «βέλη» Σανέ και Στέρλινγκ στα πλάγια με τον Αγκουέρο να είναι ο φουνταριστός της Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ