Ρόμα : Σφίγγει τα δόντια και παίζει ο Ναϊνγκολάν

Ρόμα : Σφίγγει τα δόντια και παίζει ο Ναϊνγκολάν

Παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ράτζα Ναϊνγκολάν θα δώσει κανονικά το «παρών» στο εντός έδρας ματς της Ρόμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της η Ρόμα. Ο Βέλγος χαφ μετά το εντός έδρας ματς των Τζιαλορόσι με τη Φιορεντίνα που έγινε το Σάββατο (7/4) αισθανόταν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ωστόσο, θα σφίξει τα δόντια προκειμένου να δώσει το «παρών» στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Ολίμπικο της Ρώμης. Έτσι, ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο όχι μόνο τον υπολογίζει, αλλά αναμένεται να του δώσει και φανέλα βασικού κόντρα στους Μπλαουγκράνα που είχαν επιβληθεί με σκορ 4-1 στο Καμπ Νου.

Διαθέσιμος είναι και ο Σενγκίς Εντέρ. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έχασε μερικές προπονήσεις λόγω μυϊκού τραυματισμού, αλλά ο τεχνικός της Ρόμα θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Κάτι που δεν ισχύει για τον Ντιέγκο Περότι, ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι του Ολίμπικο με την Μπαρτσελόνα, αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η 11αδα των Ρωμαίων

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ κάτω από τα δοκάρια ο Ντι Φραντσέσκο θα επιλέξει τον Άλισον που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως έδειξε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Η αμυντική τετράδα της Ρόμα θα ξεκινάει από τα αριστερά με τον Κολάφορ με τους Φάτσιο και Μανωλά να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Δεξιά θα βρίσκεται ο Φλορέντσι.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Στρούτμαν, Ντε Ρόσι και Ναϊνγκολάν με τον Ιταλό να πρέπει να οργανώσει το παιχνίδι των Ιταλών, εκτός από το να κόβει, ενώ η επιθετική τριπλέτα των γηπεδούχων θα απαρτίζεται από τους Ελ Σαραουΐ, Τζέκο και Εντέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ