Προβάδισμα πρόκρισης για Ζέκα κόντρα στους Μπακασέτα – Σιώπη – «Κάρφωσε» και την Αϊντχόφεν ο Τσόλακ

Προβάδισμα πρόκρισης για Ζέκα κόντρα στους Μπακασέτα – Σιώπη – «Κάρφωσε» και την Αϊντχόφεν ο Τσόλακ

Ζέκα VS Μπακασέτα - Σιώπη σημειώσατε 1. Με τέρματα των Κλάεσον και Λέραγκερ η Κοπεγχάγη επικράτησε με 2-1 της Τραμπζονσπόρ και πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League. Το γκολ των Τούρκων ο Μπακασέτας. Σκόραρε ξανά ο Τσόλακ στην χορταστική ισοπαλία με 2-2 της Ρέιντζερς κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Σε μια «μάχη» με έντονο ελληνικό άρωμα η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα επικράτησε της Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη με 2-1 και πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League.

Ανώτεροι στο πρώτο μέρος οι Δανοί πήραν αέρα δύο τερμάτων με τα γκολ των Κλάεσον 9′ και Λέραγκερ 40′, με τον Τάσο Μπακασέτα να μειώνει για τους Τούρκους στο 78′ με ωραίο σουτ βάζοντας την Τραμπζο ξανά στο… κόλπο της πρόκρισης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ποιο νούμερο επέλεξε ο Ντε Λα Φουέντε

Πλέον το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League θα κριθεί στην Τραμπεζούντα.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Ράιαν, Ντάικς (81’ Άνκερσεν), Βάβρο, Χοτσολάβα, Κρίστιανσεν, Ζέκα, Λεραγκέρ, Φαλκ (89’ Στάμενιτς), Μπίελ (81’ Γιοχάνεσον), Κλάεσον, Χάραλντσον (68’ Μπέβινγκ)

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Τσακίρ, Βίτορ Ούγκο, Ντένσβιλ (58’ Μπάρτρα), Στρίγκερ, Ελμάλι, Σιώπης (58’ Μπάρντι), Μπακασέτας, Χασάν, Ομούρ (89’ Τοκόζ), Κουασί (46’ Ντζανινί), Κορνέλιους.

Στο εντυπωσιακότερο παιχνίδι της βραδιάς, Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν έμειναν στο ισόπαλο 2-2 στο «Άιμπροξ», αφήνοντας ορθάνοιχτους λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς!
Οι Ολλανδοί πήραν το προβάδισμα με τον Σάνγκαρε στο 37′, με τον Αντόνιο Τσόλακ να σκοράρει για ακομη ένα ματς φέρνοντας το ματς στα ίσα.
Η Ρείντζερς κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λόρενς στο 70′, με τον Ομπισπό στο 79′ να βρίσκει δίχτυα για το τελικό 2-2 το οποίο αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΛάφλιν, Ταβερνιέ, Μπάρισιτς, Τίλμαν (71’ Ράιτ), Λούντστραμ, Γκόλντσον, Κεντ, Σαντς, Ντέιβις (71’ Καμαρά), Λόρενς, Τσόλακ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Μπενίτες, Τέζε, Ομπίσπο (79’ Μπράντθγουεϊτ), Ραμάλιο, Σανγκαρέ, Γκουτιέρες, Μαξ, Σαϊμπαρί, Φέερμαν, Ντε Γιονγκ, Γκακπό

Τέλος μικρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Μπόντο/Γκλιμτ, η οποία επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Πελεγκρίνο στο 37′.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ: Χάικιν, Σάμπστεντ, Αμούντσεν, Χεϊμπρότεν, Βενμπανγκομό, Φέτλεσεν, Χάγκεν (81’ Γκρένμπακ), Σάλτνες, Μουγκίσα (81’ Κόουμσον), Σάλβεσεν (68’ Έσπεγιορντ), Πελεγκρίνο

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Λιούμπιτσιτς, Λαούριτσεν, Σούταλο, Ριστόβσκι, Μάσιτς, Αντέμι, Μπατούρινα (77’ Γκόιακ), Σπίκιτς (46’ Ιβάνουσετς), Όρσιτς (69’ Εμρέλι), Ντρμιτς (46’ Πέτκοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ