Θρίαμβος της Ρέιντζερς με Τσόλακ (0-1), στους ομίλους και η Κοπεγχάγη του Ζέκα (0-0)

Θρίαμβος της Ρέιντζερς με Τσόλακ (0-1), στους ομίλους και η Κοπεγχάγη του Ζέκα (0-0)

Με γκολ του Τσόλακ η Ρέιντζερς επικράτησε στην Ολλανδία της Αϊντχόφεν με 1-0 και πέρασε στους ομίλους του Champions League, όπου θα βρεθεί και η Κοπεγχάγη, μετά το 0-0 στην Τουρκία με την Τράμπζονσπορ.

Στους ομίλους του Champions League προκρίθηκαν οι Ρέιντζερς και Κοπεγχάγη, με τους Σκωτσέζους να αποκλείουν την Αϊντχόφεν και τους Δανούς την Τράμπζονσπορ.

Η Ρέιντζερς με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος σκόραρε το πέμπτο του γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια της σκωτσέζικης ομάδας, επικράτησε στο «Philips Stadion» της Αϊντχόφεν με 1-0 και σε συνδυασμό με το 2-2 της πρώτης αναμέτρησης, προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Ο Κροάτης πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έβαλε… φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο αποψινό παιχνίδι και οδήγησε την Ρέιντζερς στα «αστέρια».

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστική μαρτυρία κατά του Μεντί: «Με ανάγκασε να κάνω πράγματα που δεν ήθελα»

Στην Τουρκία η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη προσπάθησε για την ολική ανατροπή απέναντι στην Κοπεγχάγη, αλλά η ομάδα του Ζέκα υπερασπίστηκε το 2-1 του πρώτου αγώνα και με το 0-0 που απέσπασε θα βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, στέλνοντας στο Europa τους γηπεδούχους.

Με… υπογραφή Τσόλακ!

Στο «Philips Stadion» η Αϊντχόφεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να αποκλείσει την Ρέιντζερς, αλλά οι γηπεδούχοι λογάριαζαν χωρίς τον Αντόνιο Τσόλακ!

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να κλείσουν καλά τους χώρους προς την εστία του ΜακΛάφιν, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα της σκωτσέζικης ομάδας.

Στο 60’ μάλιστα η Ρέιντζερς κατάφερε να πετύχει το γκολ της πρόκρισης, με τον Αντόνιο Τσόλακ, μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. Ο Τίλμαν πίεσε ψηλά και έκλεψε την μπάλα, γύρισε στον Κροάτη και αυτός από κοντά σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Οσο και αν πίεσε η Αϊντχόφεν, δεν κατάφερε να σκοράρει, με την Ρέιντζερς να παίρνει τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League.

Κράτησε το μηδέν και πήρε την πρόκριση

Στην Τουρκία η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη ήθελε μόνο νίκη απέναντι στην Κοπεγχάγη του Ζέκα, για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν με τον Σιώπη στο βασικό σχήμα και τον Μπακασέτα στον πάγκο, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.

Οι Τούρκοι πίεσαν ασφυκτικά τους Δανούς, με τον προπονητή της Τράμπζονσπορ στο 78’ να ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο και τον Μπακασέτα. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός προσπάθησε να δώσει τη λύση που έψαχνε η ομάδα του, αλλά οι Δανοί είχαν κλείσει καλά τους χώρους, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0 και την Κοπεγχάγη του Ζέκα στους ομίλους του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ