Το… παράπονο του Γκουαρντιόλα για το Champions League: «Κάθε χρόνο λένε ότι είμαστε φαβορί και ποτέ δεν κερδίζουμε»

Το… παράπονο του Γκουαρντιόλα για το Champions League: «Κάθε χρόνο λένε ότι είμαστε φαβορί και ποτέ δεν κερδίζουμε»

Την... πικρία του για τις συνεχόμενες αποτυχίες της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Από την Ισπανία και την Ανδαλουσία θα ξεκινήσει το εφετινό… ταξίδι της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League. Οι Πολίτες φιλοξενούνται από τη Σεβίλλη (19:45), με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να γνωστοποιεί στη συνέντευξη τύπου το «παράπονό» του.

Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε πως η ομάδα του θεωρείται συνεχώς από όλους το φαβορί και κάθε χρόνο δεν καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο νέο… πολυβόλο που διαθέτει, τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πεπ για το αποψινό ματς στην Ισπανία:

Αν όλοι στηρίζονται στους ώμους του, αν βασιστούμε μόνο στον Χάαλαντ, δεν θα κερδίσουμε. Ξέρω, ξέρω. Είναι το Champions League. Ρωτάνε κάθε χρόνο, κάθε χρόνο λένε ότι είμαστε φαβορί και ποτέ δεν τους αποδεικνύουμε ότι έχουν δίκιο. Θα κερδίσουμε, δεν θα κερδίσουμε; Δεν γνωρίζω.

Αν κερδίσουμε, δεν θα είναι μόνο λόγω του Έρλινγκ. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι όλοι μιλούν για τον Έρλινγκ και ελπίζω ότι μπορεί να βοηθήσει, αλλά όλα εξαρτώνται από το τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Αν παίξουμε καλά και νικήσουμε, θα το αξίζουμε. Αν όχι, θα πάμε σπίτι και θα τιμωρηθούμε από τους οπαδούς, από τα μέσα ενημέρωσης και θα συνεχίσουμε.

Θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Προσωπικά, πάντα ρίχνωτις προσδοκίες μου. Το να είσαι εδώ είναι υπέροχο. Τι θα γίνει, λοιπόν; Θα δείξει.

Αν ο κόσμος μας βλέπει ως τα κύρια φαβορί, τι μπορώ να πω; Ωραία, εντάξει. Είμαστε φαβορί, λοιπόν. Αν στεφτούμε τα φαβορί, πρέπει να είναι η Ρεάλ γιατί το κερδίζει πάντα, αυτό λέει η ιστορία.

Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα. Όλες οι αγγλικές ομάδες θα είναι εκεί. Η Παρί Σεν Ζερμέν επίσης. Αλλά «η Σίτι πρέπει να το κερδίσει». Οι ισπανικές ομάδες είναι τόσο σκληρές και έχουν κυριαρχήσει στην Ευρώπη όσο καμία άλλη χώρα. Στη Σίτι, θα ήθελα πολύ να έχω την ιστορία της Σεβίλλης», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ