Η Παρί πήρε το ντέρμπι της πρεμιέρας (2-1) – Εύκολη νίκη για Μπενφίκα (2-0, vids)

H Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους στο Παρίσι στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Champions League - Εύκολη νίκη για τη Μπενφίκα (2-0) στο «Ντα Λουζ» κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε νικηφόρα τη φετινή της πορεία στους ομίλους του Champions League, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 2-1 της Γιουβέντους στο Παρίσι.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, με τον Εμπαπέ να ανοίγει το σκορ 5′ για το 1-0 μετά από υπέροχη μπαλιά-λόμπα του Νεϊμάρ. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε ξανά στο 22′ μετά από ασίστ του Χακίμι για το 2-0.

Το 1-0 της Παρί

Το 2-0 της Παρί

Η ομάδα του Αλέγκρι πατούσε καλύτερα στην έναρξη του δευτέρου 45λέπτου και μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του ΜακΚένι στο 53′, ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Ντοναρούμα, Χακίμι (78’Μουκιέλε), Κιμπεμπέ, Ράμος, Μαρκίνιος, Βεράτι (87’Ρενάτο Σάντσες), Βιτίνια (78’Ντανίλο), Νούνο Μέντες, Εμπαπέ, Νταϊμάρ, Μέσι (84’Σολέρ).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Μπρέμερ, Ντανίλο, Βλάχοβιτς, Κουαδράδο (74’Ντε Σίλιο), Μίλικ (68’Λοκατέλι), Κόστιτς, Μπονούτσι, Μιρέτι (46’ΜακΚένι), Ραμπιό (87’Κεν), Παρέδες.

Διαβάστε επίσης: Ουγγαρία – Λιθουανία 64-87: Eύκολα η πρώτη νίκη για τους Λιθουανούς

Εύκολη νίκη για τη Μπενφίκα

Στο άλλο ματς του 8ου ομίλου, η Μπενφίκα πήρε άνετα τη νίκη με 2-0 στην Πορτογαλία απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα.

Οι Πορτογάλοι σκόραραν δις στο δεύτερο μέρος, με τον Ράφα Σίλβα να κάνει το 1-0 στο 50′ και τον Γκριμάλντο να σημειώνει το τελικό 2-0 στο 54′.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Γκριμάλδο, Μπα, Νέρες (65’Αούρσνες), Φερνάντες, Ζοάο Μάριο (79’Τσικίνιο), Ράφα Σίλβα (79’Ντιόγκο Γκονσάλβες), Οταμένδι, Φλορεντίνο, Αντόνιο Σίλβα, Ράμος (46’Μούσα).

ΜΑΚΑΜΠΙ: Κοέν, Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Μοχάμεντ (31’ Αμπού Φανί), Λαβί, Χαζίζα, Πιερό (79’Ρουκάβτσια), Τσέρι, Μπαντουμπινσικά, Ντέιβιντ, Σεκ (67’Ποντγκορεάνου-79’Μενατσέμ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από