Ντόρτμουντ – Κοπεγχάγη 3-0: Ποδαρικό με το «δεξί» υπό το… βλέμμα του Αλέ

Ντόρτμουντ – Κοπεγχάγη 3-0: Ποδαρικό με το «δεξί» υπό το… βλέμμα του Αλέ

Με τον Σεμπάστιαν Αλέ να βρίσκεται στις κερκίδες του «Signal Iduna Park» η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-0 της Κοπεγχάγης και μπήκε με το δεξί στην φάση των ομίλων.

Άνετη και ωραία η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Κοπεγχάγης του Ζέκα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, παίρνοντας έτσι τους πρώτους τρείς βαθμούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με τον Σεμπάστιαν Αλέ να βρίσκεται στις κερκίδες του «Signal Iduna Park» οι Γερμανοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έδειχνε ικανή να δημιουργήσει απειλές για την εστία του Αλεξάντερ Μέγερ.

Η Ντόρτμουντ κατάφερε μέσα σε επτά λεπτά να πάρει αέρα δύο τερμάτων και να βάλει έτσι γερές βάσεις για το τρίποντο. Αρχικά στο 35′, ένας ωραίος συνδυασμός που έφερε τον Μάρκο Ρόις στην κορυφή κατέληξε στο 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο διάλογος Κορμπεράν – Μαρσέλο (vid)

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ραφαέλ Γκερέιρο να χριστεί σκόρερ επίσης έπειτα από ομαδική προσπάθεια, αφήνοντας τους Δανούς σε δύσκολη θέση.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ο Μπέλιγχαμ στο 84′.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μάιερ, Σλότερμπεκ, Ζούλε, Μενιέ, Οζκάν (66’Τσαν), Αζάρ (23’Ρέινα), Γκερέιρο (86’Ρόθε), Μπραντ, Ρόις (86’Βολφ), Μπέλινγχαμ, Μοντέστ (67’Μουκοκό).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Ράιαν, Ντικς (81’Γέλερτ), Βάβρο, Κλοτσολάβα (81’Μπόλεσεν), Κρίστιανσεν, Κλάεσον, Φαλκ, Λεράγκερ, Νταράμι (60’Χάραλντσον), Ζέκα (72’Σέρενσεν), Κορνέλιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ