Μοντέλα : «Είμαι υπερήφανος για αυτή την ομάδα»

Μοντέλα : «Είμαι υπερήφανος για αυτή την ομάδα»

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Βιντσέντζο Μοντέλα δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στην Μπάγερν.

Η Σεβίλη αποχαιρέτησε χθες βράδυ το Champions League, αλλά το έκανε με ψηλά το κεφάλι. Έχοντας αποκλείσει προηγουμένως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μένοντας όρθια στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν. Βγήκε εκτός ημιτελικών, εξαιτίας της ήττας της (1-2) στην Ανδαλουσία την περασμένη εβδομάδα. Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Βιντσέντζο Μοντέλα δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια απέναντι στους Βαυαρούς.

«Παίξαμε καλά, με τη σωστή ισορροπία, δημιουργώντας επίσης τις συνθήκες για να σκοράρουμε με τον Σανάμπρια και τον Κορέα», είπε ο Βιτσέντζο Μοντέλα.

«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα, δεν ήταν εύκολο να ανταγωνιστούμε την Μπάγερν, που προσπαθεί για την κατάκτηση του Champions League. Πρέπει να θυμόμαστε τι κάναμε στο γήπεδο για να το παρουσιάσουμε στους επόμενους αγώνες. Χρειαζόμαστε εμπιστοσύνη και δύναμη, γιατί πρέπει να καλύψουμε έδαφος στο πρωτάθλημα. Ένα γκολ θα μας έδινε την ενέργεια χρειαζόμαστε. Οι φίλαθλοι ήταν απίστευτοι, μας έκαναν να νιώσουμε την υποστήριξή τους μέχρι το τέλος», πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής της Σεβίλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ