Η… ταινία τρόμου της Λίβερπουλ

Η… ταινία τρόμου της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τον Άγιαξ στο Άνφιλντ σε ένα πρόωρο... must win ματς. Εφιαλτική η πρεμιέρα για τους Reds, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δίνει το σύνθημα για αντεπίθεση.

«Είδα το ματς με την Νάπολι πολλές φορές! Πραγματικά ήταν ένας εφιάλτης για να είμαι ειλικρινής, ήταν τρομακτικό αυτό που έβλεπα. Ήταν το χειρότερο ματς που παίξαμε από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ στην Λίβερπουλ», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το… βατερλό της Λίβερπουλ στον ιταλικό νότο. Και δεν έχει άδικο ο Γερμανός τεχνικός. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ήταν «φάντασμα» σε ακόμη ένα ματς της εφετινής σεζόν, γνωρίζοντας δίκαια τη συντριβή.

Η χρονιά έχει ξεκινήσει με το χειρότερο τρόπο για τη Λίβερπουλ, με τη μία κάκιστη εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη. Στην Premier League και μετά από 6 αγωνιστικές, οι Reds μετρούν μόλις δύο νίκες, με την τεσσάρα από τη Νάπολι στο Champions League να αποτελεί το… κερασάκι της απογοητευτικής εκκίνησης.

Διαβάστε επίσης: Οι διαιτητές του Γερμανία-Ελλάδα

Ο αγγλικός σύλλογος δείχνει να ψάχνεται στα πρώτα ματς, με τη Νάπολι να την κάνει φύλλο και φτερό στην πρεμιέρα των ομίλων. Τα… καμπανάκια ηχούν δυνατά στην κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αναζητά το αντίδοτο στην πρόωρη κρίση.

Κάπως έτσι, το αποψινό συναπάντημα με τον Άγιαξ στο Άνφιλντ, έχει ξεχωριστή σημασία για τους Reds. Με την εσωστρέφεια να βρίσκεται στο κατώφλι της Λίβερπουλ, ο Κλοπ, ούτε θέλει να σκέφτεται νέο στραβοπάτημα της ομάδας του.

«Είχαμε μια συνάντηση, τους δείξαμε τις φάσεις και δεν χρειάστηκε να πω πολλά, ξέρουν οι παίκτες. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση, αλλά αυτό δεν εγγυάται ένα αποτέλεσμα κόντρα στον Άγιαξ.

Κέρδισαν όλα τα παιχνίδια τους αυτή τη σεζόν, είχαν μια τεράστια ανασυγκρότηση, αλλά κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν ήμασταν αρκετά συνεπείς αυτή τη σεζόν και πρέπει να το δείξουμε ξανά. Και αυτό ξεκινά πάντα με την καλύτερη άμυνα», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός, που έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση.

Μετά και τη φυγή του Μανέ για την Μπάγερν και το Μόναχο, η Λίβερπουλ τα έχει βρει… μπαστούνια, ενώ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν δείχνει να «πατάει» καλά. Τελευταία φορά που ο Αιγύπτιος άσος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν στις 22 Αυγούστου και στην εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, έτσι και ο 30χρονος δεν έχει πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσής του, προκαλώντας έναν έξτρα… πονοκέφαλο στον Γιούργκεν Κλοπ.

Η 8η χρονιά του Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ δεν έχει ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Γερμανός προσπαθεί να… αφυπνίσει τους παίκτες του, γνωρίζοντας το πόσο κομβικό είναι και το αποψινό ματς με τον Άγιαξ. Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και ο έμπειρος προπονητής ευελπιστεί να μη δει σε… επανάληψη την «ταινία τρόμου» της πρεμιέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ