Αντσελότι: «Εχω μια ομάδα που μου επιτρέπει να αγωνίζομαι για το Champions League»

Αντσελότι: «Εχω μια ομάδα που μου επιτρέπει να αγωνίζομαι για το Champions League»

Ο Κάρλο Αντσελότι έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του, Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας πως έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει ακόμη ένα Champions League.

Φαβορί για ακόμη ένα Champions League, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της εν όψει της αναμέτρησης με την Λειψία για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, τόνισε πως έχει μια ομάδα στα χέρια του, η οποία του δίνει την δυνατότητα να αγωνίζεται για την κούπα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που είχε προβλήματα στην αρχή της σεζόν, αλλά έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Έχουν ποιότητα, ειδικά μπροστά, τεχνική και ταχύτητα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε», είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο: «Μετράω τις ημέρες…» (pic)

Ο Κάρλο Αντσελότι είπε ότι δεν πρόκειται να πει στον επιθετικό του, Βινίσιους Τζούνιορ, να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του, παρά την κριτική ότι ο Βραζιλιάνος προκαλεί τους αντιπάλους του. Ο Βινίσιους συμμετείχε σε μια σειρά αντιπαραθέσεων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της νίκης 4-1 επί της Μαγιόρκα την Κυριακή (11/9), λογομαχώντας με πολλούς φιλοξενούμενους παίκτες καθώς και με τον προπονητή Χαβιέρ Αγκίρε για τον αριθμό των φάουλ που δέχθηκε.

«Αυτό που βλέπω είναι ένας σπουδαίος παίκτης που επιδεικνύει το ταλέντο του, αυτό είναι», είπε ο Αντσελότι. «Δεν είμαι κουφός και δεν είμαι ανόητος, μπορώ να ακούσω τι λέγεται, αλλά αυτό δεν είναι θέμα για εμάς ή για τον Βινίσιους. Έχει εξαιρετική ποιότητα και είναι φυσιολογικό οι αντίπαλοι να προσπαθούν να τον εμποδίσουν και να τον σταματήσουν. Οι κανόνες του παιχνιδιού υπάρχουν για να προστατεύουν όλους τους παίκτες, όχι μόνο τον Βινίσιους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ