Λίβερπουλ : «Δεν μας νοιάζει με ποιον θα κληρωθούμε» είπε ο Τσάμπερλεϊν

Λίβερπουλ : «Δεν μας νοιάζει με ποιον θα κληρωθούμε» είπε ο Τσάμπερλεϊν

Σίγουρος πως η Λίβερπουλ μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο μεσοεπιθετικός των Reds, Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν.

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν είναι να δώσει το «παρών» σε τελικό Champions League με τον Άγγλο παίκτη να είναι πολύ κοντά στο να το υλοποιήσει, αφού με τη Λίβερπουλ βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν, οπότε δεν φοβάται την κλήρωση για τους «4».

«Είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμάς που φτάσαμε ως τα ημιτελικά. Από τότε που είσαι μικρός και αγωνίζεσαι θες να φτάσεις τόσο ψηλά. Ένας τελικός Champions League είναι το υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να ζήσει ένας παίκτης. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε ως τον τελικό. Για εμένα είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο να παίξω εκεί», ενώ για τα ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, είπε:

«Το να νικήσεις τη Σίτι δύο φορές μέσα σε τόσες λίγες μέρες δεν είναι κάτι εύκολο. Αλλά το κάναμε. Στο σύνολο μετράμε τρεις νίκες, αφού το είχαμε κάνει και νωρίτερα. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν πόσο υψηλό είναι το επίπεδό μας και πως στο Champions League όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους» για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Πλέον όλα είναι στα χέρια μας. Ο κόσμος μπορεί να θέλει να έχουμε για αντίπαλο τη Ρόμα στα ημιτελικά, αλλά έδειξαν στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα πόσο καλή ομάδα έχουν και τι μπορούν να κάνουν. Δεν «μετράει» τι έχουμε κάνει ως τώρα. Πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε μπει στο δρόμο μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ