Σαχτάρ – Σέλτικ 1-1: Μοιρασιά στη Βαρσοβία

Σαχτάρ – Σέλτικ 1-1: Μοιρασιά στη Βαρσοβία

Σαχτάρ και Σέλτικ μοιράστηκαν στη Βαρσοβία βαθμούς και εντυπώσεις αφού έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Σαχτάρ και Σέλτικ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην Βαρσοβία αφού οι Ουκρανοί λόγω του πολέμου δεν μπορούν να αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα.

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά για τους «Κέλτες» αφού με μια αντεπίθεση για… σεμινάριο ο Χατάτε βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Τρούμπιν και με διαγώνιο σουτ τον νίκησε για το 0-1 στο 11′.

Διαβάστε επίσης: «Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Χάμες από τον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Τρούμπιν κρατούσε τη Σαχτάρ από τις απειλές της Σέλτικ και στο 28′ ο Μούντρικ που δεν πιανόταν έφυγε στην κόντρα πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1.
Μάλιστα η Σαχτάρ έβαλε κι άλλο γκολ στο 33′ με τον Σβέντ αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς η μπάλα είχε βγει πριν τη σέντρα για να κλείσει το ημίχρονο στο 1-1.

Στην επανάληψη το ματς έγινε ροντέο με φάσεις εκατέρωθεν με την Σέλτικ να χάνει στο 85′ απίστευτη ευκαιρία με τον δικό μας Γιώργο Γιακουμάκη που από πολύ κοντινή απόσταση δεν νίκησε τον τερματοφύλακα των Ουκρανών.

Έτσι η Σαχτάρ έφτασε στους 4 βαθμούς και η Σέλτικ πήρε τον πρώτο της πόντο στο εφετινό Champions League.
ΣΑΧΤΑΡ: Τρουμπίν, Μποντάρ, Λούκας Τέιλορ, Στεπανένκο, Σουντάκοβ (77’ Οχερέτκο), Μούντρικ, Μπονταρένκο (74’ Ντζούρασεκ), Ζουμπκόβ (61’ Τραορέ), Κονόπλια, Ματβιγένκο, Σβεντ (61’ Πέτριακ)

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Τέιλορ, Ο’Ράιλι (68’ Μούι), Κάρτερ Βίκερς, Χακσαμπάνοβιτς (46’ Μαεντά), Γιουράνοβιτς, ΜακΓκρέγκορ, Γεντς, Χατάτε (68’ Τέρνμπουλ), Φουρουχάσι (68’ Γιακουμάκης), Ζότα (86’ Αμπάντα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ