Η Μπαρτσελόνα «πληρώνει» τη συμμετοχή της στην European Super League (pics, vids)

Η Μπαρτσελόνα «πληρώνει» τη συμμετοχή της στην European Super League (pics, vids)

Ένα ξεκάθαρο πέναλτι μέσα στο Μόναχο, ένα πέναλτι-μαρς στο Μιλάνο και μια κόκκινη που δεν δόθηκε ποτέ. Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League με το... καλησπέρα λόγω... European Super League.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται μια συνέντευξη και στους διαιτητές, να βγει να μας εξηγήσει γιατί δεν δόθηκε το πέναλτι, ήταν μια ξεκάθαρα παράβαση και απορώ γιατί δεν έδωσε το πέναλτι.

Σε αυτή τη φάση έπαιξε ρόλο ο διαιτητής, ήταν πέναλτι, πρέπει να μας εξηγήσει γιατί πήρε αυτή την απόφαση», ήταν τα λόγια του Τσάβι στο Μιλάνο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ίντερ.

Και η αλήθεια είναι πως κανένας δεν κατάλαβε πως ο Σλοβένος διαιτητής, Βίνσιτς και η ομάδα του, δεν είδαν το ξεκάθαρο πέναλτι που έκανε ο Ντάμφρις στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όταν απομάκρυνε την μπάλα με το χέρι του, λίγο πριν ο Φάτι βρεθεί μόνος του απέναντι στον Ονανά.

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως λίγα λεπτά νωρίτερα η διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης είχε ακυρώσει γκολ της Μπαρτσελόνα σε μια φάση καρμπόν με αυτή του Ντάμφρις. Οι «μπλαουγκράνα» ωστόσο δεν φωνάζουν μονάχα για τη συγκεκριμένη φάση με τον Ολλανδό φουλ μπακ.

Στα δύο δυσκολότερα παιχνίδια της φάσης των ομίλων, η ομάδα του Τσάβι είδε να της αλλοιώνουν τα αποτελέσματα μέσω διαιτητικών αποφάσεων. Τόσο για το παιχνίδι στΜόναχο με την Μπάγερν, όσο και για εκείνο στο Μιλάνο με την Ίντερ, η Μπαρτσελόνα έχει κάθε λόγο να «φωνάζει».

Στο μεγάλο ματς της Allianz Arena, η Μπαρτσελόνα είδε να μην της δίνουν ένα ξεκάθαρο πέναλτι πάνω στον Ουσμάν Ντεμπελέ, όσο το παιχνίδι ήταν ακόμα στο «μηδέν». Στο Μιλάνο ωστόσο η κατάσταση… ξέφυγε, καθώς πέρα από το ξεκάθαρο πέναλτι που δεν της δόθηκε, η Μπαρτσελόνα «φωνάζει» και για μια κόκκινη στον Τσαλχάνογλου, ο οποίος έπεσε με τα… χίλια και πάνω στον Μπουσκέτς, με το πόδι και τις τάπες στον αέρα!

Παράλληλα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν «κυκλώσει» και μια φάση μέσα στην περιοχή του Ονανά, όπου φαίνεται ο Σκρίνιαρ να σπρώχνει τον Λεβαντόφσκι την ώρα που ο Πολωνός ετοιμάζεται να βρει την μπάλα με το κεφάλι.

Τα λάθη που έγιναν στο «Μεάτσα» φαίνεται πως έφεραν και την έκρηξη στο στρατόπεδο του συλλόγου, καθώς η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ετοιμάζει επίσημη επιστολή προς την UEFA με παράπονα για τη διαιτησία του Σλοβένου ρέφερι.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως ο VAR που ήταν στο χθεσινό παιχνίδι με την Ίντερ, ήταν και στο ματς με την Μπάγερν στη Γερμανία!

Στην Ισπανία πάντως έχουν βρει τον λόγο των κακών διαιτητικών αποφάσεων κατά της Μπαρτσελόνα, καθώς τα Μέσα της Βαρκελώνης αναφέρονται επίμονα στην European Super League. Με λίγα λόγια, η Μπαρτσελόνα «πληρώνει» αυτή τη στιγμή τη συμμετοχή της στην κλειστή λίγκα του Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος εξακολουθεί να κάνει «πόλεμο» στην UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ