Μάντσεστερ Σίτι : «Ελπίζω να περάσει η Μπάγερν» είπε ο Γκουαρντιόλα

Μάντσεστερ Σίτι : «Ελπίζω να περάσει η Μπάγερν» είπε ο Γκουαρντιόλα

Την Μπάγερν Μονάχου θέλει να δει στον τελικό του Champions League ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε εκτός συνέχειας από το Champions League, όμως, ο Πεπ Γκουαρντιόλα βλέπει την πρώην του ομάδα, Μπάγερν Μονάχου, να βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού.

Εκεί οι Βαυαροί θα αντιμετωπίσου τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο έμπειρος τεχνικός δεν άργησε να δηλώσει την προτίμησή του προς τους Γερμανούς, ελπίζοντας πως θα είναι εκείνοι που θα περάσουν στο μεγάλο τελικό και στο τέλος θα κάνουν δικά τους την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά».

«Ελπίζω η Μπάγερν Μονάχου να περάσει και να αφήσει εκτός συνέχειας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πολλοί λένε πολλά  για το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι οι μικρές αποφάσεις των διαιτητών σε τέτοιο επίπεδο μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο στο ποια ομάδα θα περάσει και ποια όχι», ενώ για το ξέσπασμά του που έφερε και την αποβολή του στο ημίχρονο είπε:

«Καμιά φορά πρέπει κάποιος να υπερασπιστεί την ομάδα. Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα αν είχα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ, αλλά έτσι είμαι σαν χαρακτήρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ