Πότερ: «Αυτός είναι ο βασικός παράγοντας του σερί της Τσέλσι»

Πότερ: «Αυτός είναι ο βασικός παράγοντας του σερί της Τσέλσι»

Ο Γκρέιαμ Πότερ ανέλυσε τους λόγους που η Τσέλσι έχει φτιάξει ένα νικηφόρο σερί σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ, είπε ότι οι παίκτες του έχουν κατανοήσει την νοοτροπία του «πρώτα η ομάδα», που είναι η αιτία για το νικηφόρο σερί, μετά την επικράτηση με 2-0 στο Μιλάνο κόντρα στη Μίλαν για το Champions League.

Τα γκολ των Ζορζίνιο και Ομπαμεγιάνγκ, έδωσαν στην Τσέλσι την νίκη κόντρα στη Μίλαν, που είναι η τέταρτη διαδοχική επικράτηση των «μπλε» σε πρωτάθλημα και Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δυο ματς, μισή (και κάτι) χρονιά…

Μάλιστα, μετά την ήττα με 1-0 από την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, στον εναρκτήριο αγώνα της και την ισοπαλία 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ στο πρώτο παιχνίδι του Πότερ, η Τσέλσι βρίσκεται πλέον στην κορυφή του πέμπτου ομίλου.

«Είναι απλώς μια διαδικασία να γνωρίσεις την ομάδα», είπε ο Πότερ και συνέχισε: «Είχαμε λίγο χρόνο λόγω του διεθνούς διαλείμματος, αλλά απλώς δουλέψαμε σκληρά για να τονίσουμε την σημασία της ομάδας και τον τρόπο που ενεργούμε.

Μπορείτε να δείτε, ότι τα παιδιά έχουν ποιότητα. Είναι μια υπεύθυνη ομάδα, είναι ειλικρινείς και ανοιχτοί και μου αρέσει πολύ να δουλεύω μαζί τους. Ήταν μια καλή αρχή για εμάς και πρέπει να συνεχίσουμε».

Η Τσέλσι, που ταξιδεύει στο Μπέρμιγχαμ για το ματς με την Άστον Βίλα την Κυριακή, έχασε τον δεξιό μπακ Ρις Τζέιμς από τραυματισμό στο γόνατο στο δεύτερο ημίχρονο και ο Πότερ είπε ότι θα περάσουν 24-48 ώρες για να μάθουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του διεθνούς άσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ