Νάπολι – Άγιαξ 4-2: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «παρτενοπέι»

Νάπολι – Άγιαξ 4-2: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «παρτενοπέι»

Με «σπασμένα»... φρένα συνεχίζει η Νάπολι, η οποία αυτή την φορά επιβλήθηκε με 4-2 του Άγιαξ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» πετυχαίνοντας έτσι την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα ματς στο Champions League.

Κάποιος να την σταματήσει, κάποιος να την κόψει. Αυτή η Νάπολι είναι πραγματικά… φωτιά, με το σύνολο του Λουτσίανο Σπαλέτι να συνεχίζει να τρελαίνει με τα κατορθώματα του τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Αυτή την φορά το «θύμα» για τους Ιταλούς ήταν ο Άγιαξ, του οποίου και επιβλήθηκαν με 4-2, κάνοντας έτσι το 4Χ4 στον πρώτο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, από την αρχή της αναμέτρησης, παίρνοντας γρήγορα το προβάδισμα. Μέσα από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια, ο Λοθάνο συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Ζιελίνσκι, για να γράψουν το 1-0 της Νάπολι.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Σκληρό το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς – Καθοριστικό το αυριανό παιχνίδι»

Οι παίκτες του Σπαλέτι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, διπλασιάζοντας τα τέρματα τους στο 16′. Με τον Κβαρατσχέλια να κάνει άνω κάτω την άμυνα των Ολλανδών και να σερβίρει στον Ρασπαντόρι, ο οποίος απέφυγε με ντρίμπλα αντίπαλό του και έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων με ασύλληπτο σουτ.

Με το «καλημέρα» της επανάληψης, ο Άγιαξ κατάφερε να μειώσει, στο 49′, με τον Μπάσεϊ να βγάζει εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και τον Κλάασεν να εκτελεί τον Μέρετ με κεφαλιά-δυναμίτη από την καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων (2-1).

Αυτό το τέρμα έδωσε ελπίδες στους Ολλανδούς, ωστόσο στο 73′ ήρθε ο Κβαρατσχέλια να κάνει το 3-1, με το 7ο γκολ του σε 13 συμμετοχές του με τους παρτενοπέι, για να δώσει ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσαν οι Μπέρχβαϊν (πεν, 82′) και Όσιμεν 89′.

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ζεσούς, Ολιβέρα, Ανγκισά (50′ Εντομπελέ), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (89′ Γκαετάνο), Λοσάνο (77′ Πολιτάνο), Ρασπαντόρι (50′ Όσιμεν), Κβαρατσχέλια (77′ Ελμάς)

ΑΓΙΑΞ: Πάσφιρ, Σάντσες (65′ Μπάας), Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπλιντ, Κλάασεν, Άλβαρες, Τέιλορ (64′ Γκρίλιτς), Μπέργκχαους (84′ Κονσεϊσάο), Κούντους (65′ Μπρόμπεϊ) Μπέρχβαϊν (84′ Οκάμπος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ