Ρεάλ Μαδρίτης: Eκτός και ο Μόντριτς μετά τους Μπενζεμά, Βαλβέρδε για Λειψία

Ρεάλ Μαδρίτης: Eκτός και ο Μόντριτς μετά τους Μπενζεμά, Βαλβέρδε για Λειψία

Μετά τους Μπενζεμά και Βαλβέρδε νοκ αουτ στην Ρεάλ Μαδρίτης τίθεται για το ματς με την Λειψία στο Champions League και ο Λούκα Μόντριτς..

Με το μπλοκάκι των απουσιών γεμάτο ταξίδεψε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Γερμανία για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του  Champions League απέναντι στην Λειψία.

Μετά τους Μπενζεμά  και Βαλβέρδε και ο Λούκα Μόντριτς τέθηκε εκτός πλάνων του Κάρλο Αντσελότι λόγω τραυματισμού. Ο Κροάτης μέσος λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Στο μομέντουμ της ΑΕΚ

Από την μεσαία γραμμή των Μαδριλένων θα απουσιάζει όπως είναι γνωστό και ο Φεντερίκο Βαλβέρδε λόγω προβλήματος στον αστράγαλο μετά από χτυπήμα που δέχθηκε στον αγώνα με την Σεβίλλη.

Τέλος, ούτε το μεγάλο αστέρι των πρωραθλητών του Champions League, Καρίμ Μπενζεμά, θα δώσει το παρών στο παιχνίδι λόγω καταπόνησης στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Επικρατέστεροι αντικαταστάτες των τριών είναι οι Καμαβινγκά και Τσουαμενί για την μεσαία γραμμή και ο Ροντρίγκο για την κορυφή της επίθεσης.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ