Τσάβι: «Αν παίξουμε στο Europa League θα πάμε να το πάρουμε»

Τσάβι: «Αν παίξουμε στο Europa League θα πάμε να το πάρουμε»

Ο Τσάβι σε δηλώσεις του είπε πως αν η Μπαρτσελόνα τελικά παίξει στο Europa League, θα προσπαθήσει να το κατακτήσει.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ την Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική του Champions League και ο προπονητής των Μπλαουγκράνα Τσάβι, έκανε δηλώσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πως η ομάδα του έχει λίγες πιθανότητες να προκριθεί στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σε περίπτωση που η ομάδα του παίξει στο Europa League, τότε θα προσπαθήσει να το κατακτήσει.

Διαβάστε επίσης: Το «θρυλικό» ρεκόρ του Μέσι για το οποίο κανείς δεν συζητά (pics)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πάντα θετικός, αλλά, όταν δεν εξαρτάται πλέον από εσένα, δεν είσαι τόσο θετικός. Είναι λογικό, είναι ανθρώπινο. Ναι, υπάρχει μια μικρή ελπίδα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να διατηρήσουμε τη νοοτροπία».

«Ακόμα και αν δεν προκριθούμε στους «16», πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε κίνητρο, να δείξουμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι στο Μόναχο, τώρα θέλουμε να είμαστε εξίσου καλοί στο παιχνίδι και στο αποτέλεσμα.

Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε δοκιμές, είμαστε εδώ για να κερδίζουμε παιχνίδια και διοργανώσεις. Αν δεν περάσουμε στα νοκ άουτ του Champions League, θα παίξουμε στο Europa League με στόχο να το κατακτήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ