Μπουφόν : «Είμαι ο Τζίτζι Μπουφόν, δεν αλλάζω τίποτα»

Μπουφόν : «Είμαι ο Τζίτζι Μπουφόν, δεν αλλάζω τίποτα»

Ο Τζίτζι Μπουφόν παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό show, «Le lene», που θα μεταδοθεί την Κυριακή (15 Απριλίου) για όσα συνέβησαν στο δραματικό φινάλε του Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στο ματς με τη Ρεάλ και τόνισε πως δεν παίρνει πίσω όσα είπε για τον Όλιβερ. Επίσης ο Ιταλός γκολκίπερ εμφανίζεται ήρεμος, αλλά αμετανόητος για το ματς με τη Ρεάλ, εξηγώντας ότι είναι ένας παθιασμένος τύπος και ότι ο διαιτητής ήταν ένα άτυχο παιδί.

Όσα έχει δηλώσει ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους: «Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι, γιατί είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος βάζει πάθος, αφοσίωση και θυμό σε ότι κι αν κάνει. Μερικές φορές μιλάω δίκαια, μερικές άδικα και μερικές με υπερβολή. Έτσι είναι, αυτός είμαι. Είμαι ο Τζίτζι Μπουφόν. Τα λόγια μου την Τετάρτη ήταν ενός ατόμου που έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν κρύβεται πίσω από το πέπλο της υποκρισίας.

Αν και εκείνο το βράδυ μπορεί να εμφανίστηκα υπερβολικός, δεν αλλάζω κάτι. Είπα αυτά που αισθανόμουν. Δεν έπρεπε να σφυρίξει. Ένας πιο έμπειρος διαιτητής δεν θα το είχε κάνει. Δεν θα είχε γίνει ο πρωταγωνιστής στο πάρτι. Έπρεπε να γυρίσει από την άλλη μεριά και να αφήσει τις δύο ομάδες να παίξουν παράταση.

Πρόκειται για ένα παιδί που θα έχει σημαντική καριέρα, αλλά τώρα στάθηκε άτυχος. Όπως το βλέπω εγώ, ένας άπειρος διαιτητής που στάλθηκε να διευθύνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι ότι έφερε ένα παιδί σε μία τόσο άβολη κατάσταση, τόσο μεγάλη για να μπορεί να τη διαχειριστεί.

Ήταν ένα βράδυ που θα μπορούσαμε να γράψουμε ιστορία. Πάνω και από Γιουβέντους είμαι Ιταλός. Ήθελα τόσο πολύ να κάνουμε ό,τι και η Ρόμα το προηγούμενο βράδυ. Ο διαιτητής όμως για 20 δευτερόλεπτα δεν μας άφησε να υπερασπιστούμε τους αυτούς μας. Όταν συμβαίνει τέτοια αδικία, δεν κάνω πίσω ακόμα κι αν κάνω κακό στην εικόνα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ