«Καθάρισε» στο φινάλε η Λίβερπουλ (2-0, vid) – Άνετα τη Ρέιντζερς ο Άγιαξ (1-3, vid)

«Καθάρισε» στο φινάλε η Λίβερπουλ (2-0, vid) – Άνετα τη Ρέιντζερς ο Άγιαξ (1-3, vid)

Σκοράροντας δύο φορές στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Λίβερπουλ επικράτησε με σκορ 2-0 της Νάπολι στο «Άνφιλντ». Ο Άγιαξ δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στη Ρέιντζερς, επικρατώντας 3-1.

Με δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης η Λίβερπουλ νίκησε τη Νάπολι στο «Άνφιλντ» με σκορ 2-0, ενώ ο Άγιαξ από την πλευρά του είχε εύκολο έργο κόντρα στη Ρέιντζερς (3-1), στα δύο ματς για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Α΄ομίλου του Champions League.

Πρώτοι οι Ιταλοί στην ισοβαθμία με τους «κόκκινους» στους 15 πόντους, τρίτος ο Άγιαξ με 6 βαθμούς που θα συνεχίσει στο Europa League, ενώ τελευταίοι και χωρίς βαθμό έμειναν οι Σκωτσέζοι.

Λίβερπουλ-Νάπολι 2-0

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να έχουν το νου τους περισσότερο στην άμυνα. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη, με τη Λίβερπουλ να διατηρεί μια μικρή υπεροχή, δίχως να μπορεί να την εκμεταλλευτεί και να σκοράρει. Αποτέλεσμα αυτού το 0-0 να παραμείνει σε όλο το 45λεπτο, και τους δύο αντιπάλους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σαφώς πιο ανοιχτό, με τις ομάδες να κάνουν ευκαιρίες εκατέρωθεν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι Παρτενοπέι βρήκαν δίχτυα με τον Όστιγκαρντ στο 53′ όμως έπειτα από υπόδειξη του VAR δεν μέτρησε. Έτσι όλα έδειχναν πως το 0-0 θα μείνει μέχρι τέλους. Όμως, ο Σαλάχ στο 85′ και ο Νούνιεζ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσαν τη λύση και τη νίκη στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ (87’ Ράμσεϊ), Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Κονατέ, Φαμπίνιο, Τιάγκο (87’ Μπάιτσετιτς), Μίλνερ (48’ Έλιοτ), Τζόουνς (72’ Νούνιεζ), Σαλάχ, Φιρμίνο (87’ Φιρμίνο)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ολιβέρα, Όστιγκαρντ, Λομπότκα (82’ Ζιελίνσκι), Ανγκισά, Εντομπελέ (87’ Ραζπαντόρι), Κβαρατσχέλια (82’ Ελμάς), Πολιτάνο (69’ Λοσάνο), Οσιμέν (87’ Σιμεόνε)

Ρέιντζερς-Άγιαξ 1-3

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άγιαξ, καθώς μπόρεσε να βρει δίχτυα μόλις στο 4ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 με τον Στίβεν Μπέργκχαους έπειτα από πάσα του Κούντους. Ο «Αίαντας» συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα με δράστη στον Κούντους στο 29ο λεπτό του αγώνα. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Άγιαξ σκόραρε με τον Κούντους που ήταν σε εξαιρετική μέρα, όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Η Ρέιντζερς βρήκε τον τρόπο να μειώσει με τον Ταβερνιέ σε 2-1 στο 87′, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Κονσεϊσάο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Ντέιβις (60’Καμαρά), Μπάρισιτς, Κεντ (83’Ματοντό), Σακαλά, Σαντς, Έρφιλντ (83’Λόουρι), Τίλμαν (60’Ράιτ), Κινγκ, Τσόλακ (60’Μορέλος).

ΑΓΙΑΞ: Πάσφεϊρ, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Άλβαρες, Βάινταλ (44’Ρεντς), Τέιλορ (86’Γκρίλιτς), Σάντσες, Τάντιτς, Μπεργκχάους (55’Κλάασεν), Κουντούς, Μπεργκβάιν (87’Κονσεϊσάο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ