Στηρίζει τον Όλιβερ η UEFA

Στηρίζει τον Όλιβερ η UEFA

Η UEFA καταδίκασε την επίθεση που δέχεται ο Μάικλ Όλιβερ και η γυναίκα του και εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στον γνωστό διαιτητή.

Ο Μαικλ Όλιβερ βρίσκεται σε πολλές συζητήσεις για το πέναλτι που έδωσε στο τελευταίο λεπτό κατά της Γιουβέντους στον προημιτελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα του ρέφερι Η Λούσι Όλιβερ να λάβει στο κινητό της διάφορα απειλητικά μηνύματα τα οποία μάλιστα ανάρτησε η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα.

Τη διαδικτυακή αυτη επίθεση που δέχτηκε ο γνωστός διαιτητής και η γυναίκα του, μετά την απόφαση του Άγγλου ρέφερι να καταλογίσει το πέναλτι στις καθυστερήσεις του β΄ προημιτελικού του Champions League , καταδίκασε η UEFA.

«Η UEFA καταδικάζει απερίφραστα την στοχευμένη επίθεση κατά του Μάικλ Όλιβερ και της συζύγου του» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία. «Βρισκόμαστε σε επαφή μαζί τους για να τους προσφέρουμε τη στήριξή μας και εμπιστευόμαστε τις αρχές να λάβουν μέτρα εναντίον εκείνων των ατόμων που συμπεριφέρθηκαν απρεπώς εναντίον και των δύο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ