Μίλαν – Τότεναμ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης για τους «ροσονέρι» με υπογραφή Ντίαθ

Μίλαν – Τότεναμ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης για τους «ροσονέρι» με υπογραφή Ντίαθ

Το γκολ του Μπραίμ Ντίαθ στο 7ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει στη Μίλαν τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Τότεναμ και να αποκτήσουν οι «ροσονέρι» μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει τη ρεβάνς.

Η Μίλαν νίκησε την Τότεναμ με 1-0 για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση της φάσης των «16» του Champions League, χάρη στο γκολ του Μπραίμ Ντίαθ στο 7ο λεπτό του αγώνα.

Στις 8 Μαρτίου η ρεβάνς στο Λονδίνο, όπου θα κριθεί το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Ο Κομάν πλήγωσε την πρώην, προβάδισμα πρόκρισης για τους Βαυαρούς

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους πρωταθλητές Ιταλίας που βρήκαν γκολ… από τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα στο 7ο μόλις λεπτό, μετά από φάση διαρκείας και αφού ο Φόρστερ έκανε τρομερή διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Τεό Ερναντές και Ντίαθ, ο δεύτερος κατάφερε τελικά να κάνει το 1-0 από κοντά και να βάλει φωτιά στο Σαν Σίρο.

Παρά το γρήγορο γκολ οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δώσουν καλό ρυθμό στο παιχνίδι, με τους Λονδρέζους να αναλαμβάνουν τα ηνία και να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να απειλήσουν με αξιώσεις τα καρέ του Ταταρουσάνου, μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Εκεί η ομάδα του Κόντε έγινε απειλητική σε τρεις περιπτώσεις, με τον Ρουμάνο να έχει απαντήσεις αλλά καμία δεν καταγράφηκε, καθώς υπήρχαν υποδείξεις για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος οι «ροσονέρι» ισορρόπησαν εμφανώς, και κράτησαν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους, αλλά ούτε εκείνοι μπορούσαν να δημιουργήσουν με ευκολία τις ευκαιρίες για να φτάσουν και σε ένα 2ο γκολ, μέχρι το 72′ όπου ο Ντε Κέτελαρ από κοντά και ο Ντίαθ στην αμέσως επόμενη φάση δεν βρήκαν δίχτυα.

Η Τότεναμ έκανε την ύστατη προσπάθεια στο φινάλε αλλά δεν κατάφερε να διασώσει τίποτα και έφυγε με την ήττα από την Ιταλία, αλλά με το 1-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του Μαρτίου.

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλούλου, Κίερ, Τιαό, Σαλεμάκερς (77′ Μεσίας), Κρούνιτς, Τονάλι (86′ Πόμπεγκα), Ερναντέζ, Ντίας (77′ Ντε Κετελάρε), Λεάο (90′ Ρέμπιτς), Ζιρού

Τότεναμ: Φόρστερ, Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ (81′ Ντέιβις), Έμερσον, Σκιπ, Σαρ, Πέρισιτς, Κουλουσέφσκι (70′ Ριτσάρλισον), Σον (81′ Νταντζούμα), Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ