Νάγκελσμαν: «Οταν καταφέρνουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, είναι δύσκολο να χάσουμε»

Νάγκελσμαν: «Οταν καταφέρνουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, είναι δύσκολο να χάσουμε»

Στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του, στάθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, λίγο μετά τη νίκη-πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπάγερν «καθάρισε» την Παρί με 2-0 και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στάθηκε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του που έκρινε την πρόκριση όπως τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάμες, ο Φορτούνης, ο… Ανδρούτσος και το «παιχνίδι» του Μίτσελ στη μεσαία γραμμή!

Όσα είπε ο Νάγκελσμαν:

«Έχουμε ποιότητα και το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό. Οταν καταφέρνουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, είναι δύσκολο να χάσουμε. Οπως και τις προηγούμενες εβδομάδες, αποφασίσαμε να παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, όταν είχαμε την μπάλα. Η Παρί Σεν Ζερμέν, παρατάχθηκε με τον Μέσι στην μέση, να προσπαθεί να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Ματάϊς (σ.σ. Ντε Λιχτ) και να απομονώσει τον Ουπαμεκανό, με τον Μπαπέ στον χώρο και στο ένας εναντίον ενός.

Δεν τους κάναμε αυτήν την… χάρη, με τον Στάνισιτς, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ουπαμεκανό, είναι ένας από τους δύο ή τρεις καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. Διαπιστώνω ότι όταν είναι συγκεντρωμένος και επικεντρώνεται σε απλά πράγματα, είναι απίστευτος. Επαιξε πολύ καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γαλλία, όπου ήταν υπέροχος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ