Ρόμα : «Έχει μεγάλη ποιότητα η Λίβερπουλ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» δήλωσε ο Ντι Φραντσέσκο

Ρόμα : «Έχει μεγάλη ποιότητα η Λίβερπουλ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» δήλωσε ο Ντι Φραντσέσκο

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, γνωρίζει πως η Λίβερπουλ είναι ομάδα με ποιότητα και μεγάλη εμπειρία και η Ρόμα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη αν θέλει να έχει τύχη στο παιχνίδι. «Είμαστε έτοιμοι για δυο μεγάλα παιχνίδια» δήλωσε ο Κολάροφ.

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, τόνισε πως η Λίβερπουλ έχει μεγάλη ποιότητα και για να έχει τύχη η Ρόμα θα πρέπει να δείξει την πνευματική της δύναμη.

Εκτός του 48χρονου προπονητή, στη συνέντευξη τύπου βρέθηκε και ο πολύπειρος Αλεξάνταρ Κολάροφ που εκπροσώπησε την πλευρά των παικτών.

Ο προπονητής της Ρόμα, σημείωσε πως τα παιχνίδια απέναντι στη Λίβερπουλ θα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ενώ στάθηκε στην απίστευτη ατμόσφαιρα του Anfield. Από την άλλη ο Κολάροφ, τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει δυο μεγάλα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρόμα: «Πρέπει να είμαστε ακόμα περισσότερο ομάδα, από το 3-0 απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Η Λίβερπουλ είναι διαφορετική από τους Ισπανούς, όσον αφορά τον ρυθμό και την ένταση. Αύριο θα έχουμε και την πίεση των οπαδών τους, που είναι πολύ σημαντικό. Έχουν την ευκαιρία να παίζουν στην έδρα τους, με τους οπαδούς τους. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Λίβερπουλ έχει μεγάλη ποιότητα, είναι από τις ομάδες που ξέρουν να διαχειριστούν αυτά τα παιχνίδια καλύτερα από όλες τις ομάδες. Εμείς όμως, τη δεδομένη στιγμή, έχουμε μεγαλώσει πνευματικά και ελπίζω η πνευματική μας δύναμη να μας βοηθήσει και στο αυριανό παιχνίδι».

Όσον αφορά την τακτική: «Γενικότερα δε μιλάω για τακτική. Ούντερ και Σικ θα παλέψουν για μια θέση στην 11αδα. Πρέπει να διαλέξω τους καλύτερους, αλλά αυτή τη στιγμή δε μπορώ να δώσω λεπτομέρειες ούτε στον Τύπο, ούτε φυσικά στους αντιπάλους (σ.σ. γέλια).

Για τον ομόλογό του, Γιούργκεν Κλοπ: «Είναι πολύ ωραίο να πούμε ότι και οι δυο έχουμε γένια και γυαλιά, αλλά είμαι πολύ ανήσυχος που θα τον αντιμετωπίσω, επειδή έχει μια πολύ καλή νοοτροπία και φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο, αλλά θα βρει από την άλλη πλευρά έναν προπονητή που έχει παρόμοια φιλοσοφία με τη δική του».

Από την άλλη ο Κολάροφ, τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει δυο μεγάλα παιχνίδια: «Δε φτάσαμε μέχρι εδώ από τύχη και πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία των ημιτελικών. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε δυο μεγάλα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι της Λίβερπουλ: «Η Λίβερπουλ παίζει σε έναν πολύ υψηλό ρυθμό. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε το λάθος να περιμένουμε μόνο το Σαλάχ, αλλά τους πάντες. Είναι μια μεγάλη ομάδα».

Τέλος, για τους στόχους της ομάδας: «Αφού φτάσαμε μέχρι εδώ, θα θέλαμε να δοκιμάσουμε να πάρουμε το Champions League. Τώρα φτάνει το καλό, αλλά συνάμα και το δύσκολο. Έχουμε την υποχρέωση να το προσπαθήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ