Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης : «Καυτή ατμόσφαιρα στο Αλιάντς, αλλά δεν θα τα κάνουμε πάνω μας» είπε ο Ζιντάν

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης : «Καυτή ατμόσφαιρα στο Αλιάντς, αλλά δεν θα τα κάνουμε πάνω μας» είπε ο Ζιντάν

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να φοβηθούν την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου στο Αλιάντς Αρίνα, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο τεχνικός των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου θα δώσουν βροντερό «παρών» στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του Γιουπ Χάινκες για να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μερένχες γνωρίζουν από τώρα πως τους περιμένει η… Κόλαση, αλλά, δεν φοβούνται. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του ο τεχνικός τους, Ζινεντίν Ζιντάν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Δεν πρόκειται να τα κάνουμε πάνω μας, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Μας αρέσουν τέτοιου είδους μεγάλα παιχνίδια, είμαστε καλά ψυχολογικά και απολύτως έτοιμοι να παίξουμε ένα τέτοιο ματς, δεν έχω αμφιβολία ότι άπαντες θα δώσουν το 150% τους για τη νίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος τεχνικός που θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία, ώστε να έχει το πρώτο λόγο η Ρεάλ για να περάσει για τρίτη σερί σεζόν σε τελικό Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ