Ρόμα : «Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά των οπαδών μας»

Ρόμα : «Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά των οπαδών μας»

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ρόμα καταδικάζει τη συμπεριφορά των οπαδών της έξω από το Άνφιλντ, ενώ στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον 53χρονο οπαδό της Λίβερπουλ που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η Ρόμα έφυγε με βαριά ήττα με 5-2 από το Άνφιλντ χθες βράδυ, με τη Λίβερπουλ να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League. Πριν το παιχνίδι, όμως, συνέβησαν επεισόδια που είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός 53χρονου οπαδού των κόκκινων, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι Ρωμαίοι πριν λίγο εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζουν τα επεισόδια και τη συμπεριφορά των οπαδών της στέλνοντας παράλληλα μήνυμα συμπαράστασης στον άτυχο οπαδό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ρόμα καταδικάζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την βίαιη συμπεριφορά μιας μικρής μειοψηφίας οπαδών που ντρόπιασαν τον σύλλογο αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της ομάδας που βρέθηκε στο Άνφιλντ, η οποία πήρε μέρος σε επεισόδια με τους φίλους της Λίβερπουλ πριν το χθεσινό παιχνίδι.

Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες είδους συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο και ο σύλλογος ξεκίνησε ήδη συνεργασία τόσο με την Λίβερπουλ, όσο και την UEFA αλλά και τις Αρχές.

Οι σκέψεις και οι προσευχές της Ρόμα είναι με τον 53χρονο φίλο της Λίβερπουλ ο οποίος βρίσκεται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο και την οικογένειά του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ