Λίβερπουλ : Σε κώμα Ιρλανδός οπαδός

Λίβερπουλ : Σε κώμα Ιρλανδός οπαδός

Ο άτυχος οπαδός της Λίβερπουλ που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια πριν το παιχνίδι με τη Ρόμα, έπεσε σε κώμα καθώς έχει υποστεί σοβαρότατη εγκεφαλική βλάβη.

Ο 53χρονος Ιρλανδός Σιν Κοξ, τραυματίστηκε σε σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρόμα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Η σύζυγός του, είναι τόσο απαισιόδοξη για την υγεία του που ζήτησε από τους θεράποντες ιατρούς να αφήσουν τον άντρα της να «φύγει» αν δεν υπάρχουν ελπίδες ανάκαμψης της υγείας του.

Σύμφωνα με τη Βρετανική αστυνομία, περίπου 80 οπαδοί της Ρόμα, φορώντας κουκούλες και οπλισμένοι με λοστούς και σφυριά, επιτέθηκαν σε φίλους της Λίβερπουλ. Οι δυο Ιταλοί συνελήφθησαν το ίδιο βράδυ, ενώ συνολικά 9 οπαδοί (5 της Ρόμα και 4 της Λίβερπουλ), συνελήφθησαν αμέσως μετά το τέλος των επεισοδίων.

Η Ρόμα καταδίκασε το περιστατικό με ανακοίνωσή της και πλέον η ρεβάνς της Ρώμης θα έχει μεγάλη αστυνομική επιτήρηση καθώς ενδεχομένως οι οπαδοί της Λίβερπουλ να ζητήσουν εκδίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ