Ο Ιντζάγκι επέκρινε τον Λουκάκου για τις χαμένες ευκαιρίες

Ο Ιντζάγκι επέκρινε τον Λουκάκου για τις χαμένες ευκαιρίες

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι επέκρινε τον επιθετικό της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου για μια σειρά χαμένων ευκαιριών.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι επέκρινε τον επιθετικό της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου για μια σειρά χαμένων ευκαιριών και ενώ ο Ιταλός προπονητής αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση, καθώς η ομάδα του Μιλάνου αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) και αντιμετωπίζει σήμερα την Μπενφίκα στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

Ο Βέλγος επιθετικός έχασε σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ τόσο στην ήττα με 1-0 από τη Φιορεντίνα όσο και στην ισοπαλία (1-1) με τη Σαλερνιτάνα τις τελευταίες 10 ημέρες στη Serie A, στερώντας από την ομάδα κρίσιμους βαθμούς στην προσπάθειά που κάνει για να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Αταμάν και Παναθηναϊκό: Τι λένε οι Ισπανοί, πώς εμπλέκεται ο Λάσο

Η κακή πορεία έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι οι ημέρες του Ιντζάγκι στον σύλλογο είναι μετρημένες και ο ίδιος φάνηκε να κατηγορεί τον Λουκάκου για τη δύσκολη θέση της Ίντερ, καθώς είναι τώρα πέμπτη στη βαθμολογία της Serie A με εννέα παιχνίδια να απομένουν.

Την παραμονή του πρώτου αγώνα των προημιτελικών εναντίον της Μπενφίκα, όταν ο Ιντζάγκι ρωτήθηκε για την πιο πρόσφατη αστοχία του Λουκάκου απέναντι στη Σαλερνιτάνα, είπε: «Δεν θα σταματούσα μόνο με τη Σαλερνιτάνα, θα σκεφτόμουν επίσης τη (χαμένη) ευκαιρία κόντρα στη Φιορεντίνα.

«Αυτά τα παιχνίδια μας έδωσαν δύο αποτελέσματα που δεν ήταν αυτά που είχαμε οραματιστεί. Όσοι γράφουν και αυτοί που μιλάνε πολύ επηρεάζονται από τα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι».

Σε ότι αφορά στην αναμέτρηση με τη Μπενφίκα είπε:

«Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο απέναντι σε έναν δυνατό, ποιοτικό αντίπαλο, αλλά ξέρουμε ότι μαζί – και νομίζω ότι αυτή είναι η λέξη που θα χρησιμοποιήσουμε τους επόμενους δύο μήνες – μπορούμε να φύγουμε ικανοποιημένοι», είπε ο Ιντζάγκι.

«Ο στόχος ήταν να είμαστε ακόμα σε όλες τις διοργανώσεις τον Απρίλιο. Έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε την ευκαιρία να αντεπιτεθούμε», πρόσθεσε ο προπονητής και ενώ η ομάδα του βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ιντζάγκι είπε ότι ο μέσος Χακάν Τσαλχάνογλου και ο αμυντικός Μίλαν Σκρίνιαρ αποκλείστηκαν από τον πρώτο αγώνα με την Μπενφίκα, καθώς δεν έχουν ακόμη αναρρώσει από τους τραυματισμούς τους.

«Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες, σαφώς θα υπάρξουν και κάποιες απουσίες με την Μπενφίκα. Θα ήθελα να ήταν και οι δύο ομάδες πλήρεις», κατέληξε ο Ιντζάγκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ