Ασπίδα Ινζάγκι στους παίκτες του: «Καλύτερα να… χτυπούν εμένα παρά τους παίκτες»

Ασπίδα Ινζάγκι στους παίκτες του: «Καλύτερα να… χτυπούν εμένα παρά τους παίκτες»

Το ματς κόντρα στην Μπενφίκα για το Champions League, είναι πολύ σημαντικό για να διασκεδάσει η Ίντερ τις άσχημε, εντυπώσεις από τις επιδόσεις της στην Serie A και ο Ινζάγκι προσπαθεί να αφυπνίσει αλλά και να αποφορτίσει τους παίκτες του.

Η Ίντερ υποδέχεται την Μπενφίκα στη ρεβάνς του υπέρ της 2-0 για τους 8 του Champions League. Ένα ματς πολύ σημαντικό για τους νερατζούρι καθώς ενδεχόμενη πρόκριση στους 4 του Champions League, ανοίγει τον δρόμο για τον τελικό αφού θα βρει στον δρόμο της ή τη Νάπολι ή την Μίλαν.

Για αυτό και ο Ινζάγκι έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και το πόσο θα ωφελήσει την ομάδα του μια ενδεχόμενη πρόκριση κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού ακούνε πολλά για τις μέτριες εμφανίσεις τους στην Serie A. Ο Ιταλός τεχνικός λοιπόν πήρε πάνω του όλα τα πυρά της κριτικής για τις εμφανίσεις των παικτών του, αλλά τόνισε παράλληλα πως η Ίντερ απαγορεύεται να κάνει διαχείριση του 2-0 του πρώτου ματς, αλλά να αγωνιστεί με πλήρη συγκέντρωση καθώς η Μπενφίκα είναι πολύ επικίνδυνή ομάδα. Αναλυτικά τα όσα είπε πριν από το αυριανό (19/4) ματς στα media:

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη με την Λίνα Σουλούκου: Η νέα CEO και γενική διευθύντρια της Ρόμα

«Είναι άχρηστο να μιλάμε για όσα κάναμε στο παρελθόν. Ξέρουμε ότι η πορεία μας στα κύπελλα ήταν εξαιρετική και ότι δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε να είμαστε στο πρωτάθλημα. Η εστίασή μας τώρα είναι στην Μπενφίκα. Εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν πρέπει να το διαχειριστούμε γιατί θα αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Η Μπενφίκα είχε χάσει δύο παιχνίδια σε ένα χρόνο και τώρα έχει χάσει τρία στη σειρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σε κρίση. Είναι ένα δύσκολο ματς. Η Μπενφίκα τρέχει πολύ, καλύπτει καλά το γήπεδο και θα χρειαστούμε ένταση. Δεν πρέπει να τους αφήνουμε χώρο γιατί δημιουργούν πολλές καταστάσεις. Η κατοχή θα είναι σημαντική και τόσο εμείς όσο και αυτοί το κάναμε καλά στο πρώτο παιχνίδι.

Ερχόμαστε από μια εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα αυτό είναι ήδη παρελθόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην Μπενφίκα και ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα. Έχω συνηθίσει τις επικρίσεις. Είναι καλύτερα να με επικρίνουν παρά τους παίκτες. Αυτές οι κριτικές βοηθούν εμένα και το επιτελείο μου να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Στο πρωτάθλημα όπως άλλες ομάδες είχαμε προβλήματα, αλλά στη Serie A έχουμε άλλες 8 αγωνιστικές για να τακτοποιήσουμε τα πράγματα. Αύριο ωστόσο, πρέπει να απολαύσουμε μια σημαντική βραδιά που θα μας επιτρέψει να μπούμε στην τετράδα της Ευρώπης, θα ήταν μεγάλο επίτευγμα.

Υπήρχε ελπίδα να μπούμε στους «8» ακόμα και πριν από την έναρξη της σεζόν και τώρα είναι φυσιολογικό να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Έχουμε δείξει ότι παίζουμε επί ίσοις όροις με οποιονδήποτε και θα το κάνουμε. Οι επιθετικοί μου πρέπει να μείνουν ήρεμοι γιατί έχουν ευκαιρίες. Όταν έπαιζα, ανησυχούσα όταν δεν είχα τις ευκαιρίες, όχι όταν τις έχανα. Έχω μερικές ιδέες για το σχήμα, αλλά με όλα αυτά τα ματς, η εμπειρία με κάνει να σκεφτώ ότι αυτό που έχεις στο μυαλό σου δεν είναι πάντα εφικτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ