Μοντεστό: «Χρέος του Ολυμπιακού να είναι πρωταθλητής»

Μοντεστό: «Χρέος του Ολυμπιακού να είναι πρωταθλητής»

Ο Φρανσουά Μοντεστό, σε συνέντευξή του στο γαλλικό beIN Sports, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να το κατακτήσει, παρά το κακό ξεκίνημα. Επιπλέον, ο Γάλλος σκάουτερ μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρέπει να είναι σοβαροι. Αναλυτικά oι δηλώσεις […]

Ο Φρανσουά Μοντεστό, σε συνέντευξή του στο γαλλικό beIN Sports, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να το κατακτήσει, παρά το κακό ξεκίνημα.

Επιπλέον, ο Γάλλος σκάουτερ μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρέπει να είναι σοβαροι.

Αναλυτικά oι δηλώσεις του Μοντεστό:

Για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού: «Είμαστε μόλις πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στην αρχή της σεζόν το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς λΛιγκ και το πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός έχει χρέος να είναι και πάλι πρωταθλητής και γι’ αυτό θα κάνουμε τα πάντα. Δεν σημαίνει ότι χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή έχουμε μείνει πίσω. Μέχρι την τελευταία ημέρα θα παλέψουμε» απάντησε.

Για το ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Είναι ένας σπουδαίος αγώνας, ειδικά για τους ποδοσφαιριστές. Όταν παίζεις μπάλα, τέτοιους είδους παιχνίδια αποζητάς, σε μυθικά στάδια όπως αυτό. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Με κάθε σεβασμό σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν θα πρέπει απλά να την παρακολουθούμε να παίζει. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να υπερασπιστούμε τα χρώματά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ