Με Αλάμπα και Μαρτίνεθ η Μπάγερν στη Μαδρίτη

Με Αλάμπα και Μαρτίνεθ η Μπάγερν στη Μαδρίτη

Κανονικά στη διάθεση του Γιουπ Χάινκες για τη ρεβάνς της Μπάγερν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα βρίσκονται οι Νταβίντ Αλάμπα και Χάβι Μαρτίνεθ.

Ευχάριστα νέα για την Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι Νταβίντ Αλάμπα και Χάβι Μαρτίνεθ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και θα είναι στη διάθεση του Γιουπ Χάινκες για τον αυριανό αγώνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο Αλάμπα δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς του Μονάχου, όπου η Ρεάλ είχε νικήσει με 2-1. Εκτός αποστολής είναι ο Ζερόμ Μπόατενγκ, που τραυματίστηκε στο πρώτο ματς, ενώ ούτε ο Αριεν Ρόμπεν θα είναι στην αποστολή των Βαυαρών. Στο μεταξύ ο πρόεδρος της φημισμένης γερμανικής ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε πως πιστεύει στη μεγάλη ανατροπή και στη πρόκριση:

«Αρκεί να μην κάνουμε κανένα λάθος και να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Η Γιουβέντους λίγο έλειψε να αποκλείσει τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, μπορούμε να το κάνουμε εμείς. Αρκεί να είμαστε άτυχοι, όπως στο, πρώτο ματς, και όλοι οι παίκτες να κάνουν μια μεγάλη εμφάνιση».

Αναλυτικά η αποστολή των Βαυαρών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ