Μίλερ : «Ολοι ξέρουν τι έγινε πέρυσι, η Ρεάλ πέρασε με δύο γκολ οφσάιντ»

Μίλερ : «Ολοι ξέρουν τι έγινε πέρυσι, η Ρεάλ πέρασε με δύο γκολ οφσάιντ»

Ο Τόμας Μίλερ κλήθηκε να σχολιάσει τη ρεβάνς της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και τόνισε πως την περασμένη σεζόν η «βασίλισσα» προκρίθηκε σημειώνοντας δύο γκολ οφσάιντ.

Στην περσινή αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε ο Τόμας Μίλερ ενόψει του αυριανού (1/5) επαναληπτικού ημιτελικού των δύο ομάδων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Γερμανός επιθετικός τόνισε ότι η «βασίλισσα» προκρίθηκε την περασμένη σεζόν με δύο γκολ οφσάιντ και υπογράμμισε ότι το περιβάλλον του γηπέδου δεν πρέπει να επηρεάσει αυτόν και τους συμπαίκτες του.

«Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Εκείνοι είναι που έχουν μεγάλη πίεση. Όλοι ξέρουν τι συνέβη εδώ πέρυσι, δύο γκολ της Ρεάλ που ήταν οφσάιντ. Το περιβάλλον εδώ δεν πρέπει να μας επηρεάσει», δήλωσε αρχικά ο Μίλερ κι έπειτα αναφέρθηκε στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων: «Αναλύσαμε το πρώτο ματς για να ξέρουμε τι θα κάνουμε στο δεύτερο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, πρέπει να δείξουμε θέληση για να σκοράρουμε και να κάνουμε ζημιά στην Ρεάλ».

Τέλος, όσον αφορά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν σκοράρει ο διεθνής Γερμανός επιθετικός σχολίασε ότι «αν περάσουμε χωρίς να σκοράρω, δεν θα με πειράξει καθόλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ