Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Ισορροπία με δύο γκολάρες και η πρόκριση θα κριθεί στο «Etihad»

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Ισορροπία με δύο γκολάρες και η πρόκριση θα κριθεί στο «Etihad»

Τα δύο υπέροχα γκολ των Βινίσιους (36') και Ντε Μπρόινε (67') κράτησαν στο 1-1 Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι που θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Ματσάρα χωρίς νικητή και ραντεβού στο «Etihad»! Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (17/5, 22:00). Από ένα ημίχρονο είχε η κάθε ομάδα, ωστόσο τα γκολ και των δύο ήρθαν κόντρα στη ροή του αγώνα.

Οι «Πολίτες» ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και έπαιζαν τη Ρεάλ στο μισό γήπεδο. Η κατοχή έφτασε και ξεπέρασε και το 70% για τους φιλοξενούμενους που δεν έβρισκαν τρόπο να νικήσουν τον Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας νίκησε Ντε Μπρόινε και Ρόδρι σε δύο πολύ καλές στιγμές της Σίτι ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις ο Χάαλαντ δεν βρήκε στόχο και στην πρώτη της τελική στο ματς, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι άνοιξε το σκορ.

Διαβάστε επίσης: Σλούκας: Δεν είναι (απλά) ηγέτης – Είναι ο καλύτερος γκαρντ της Ευρώπης (vids)

Στο 36′ συγκεκριμένα, ο Βινίσιους έπιασε ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής κι έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Κάπου εκεί η Σίτι έχασε τον έλεγχο του ματς και παρόλο που δεν κινδύνεψε μέχρι την ανάπαυλα, βρέθηκε σε δύσκολη θέση αρκετές φορές στο δεύτερο μέρος.

Στο 50′ ο Μπενζεμά σούταρε άουτ μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια και στο 52′ ο Ντε Μπρόινε νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Κουρτουά. Στο 67′ η Σίτι βρήκε τελικά το γκολ όταν ο Γκουντογκάν έστρωσε στον Ντε Μπρόινε κι εκείνος με υπέροχο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1. Μετά το γκολ πιο επικίνδυνη ήταν η Ρεάλ, αλλά ο Έντερσον κράτησε όρθια τη Σίτι. Πρώτα στο 78′ σε κεφαλιά του Μπενζεμά και μετά, στο 90′, σε δυνατό σουτ του Τσουαμενί, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Αλάμπα, Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά, Κρόος (84’Τσουαμενί), Μόντριτς (87’Νάτσο), Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροδρίγο (82’Ασένσιο), Μπενζεμά

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακάντζι, Γκιντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Χάαλαντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ