Ντι Φραντσέσκο : «Θα προσπαθήσουμε για ακόμα ένα θαύμα»

Ντι Φραντσέσκο : «Θα προσπαθήσουμε για ακόμα ένα θαύμα»

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο εξέφρασε την πίστη του για τη ρεβάνς της Ρόμα με τη Λίβερπουλ και τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για ακόμα ένα θαύμα.

Η Ρόμα υποδέχεται τη Λίβερπουλ την Τετάρτη στο Ολίμπικο και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 5-2 του πρώτου αγώνα για να πάριε εκείνη το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League. Οι τζιαλορόσι ψάχνουν μια ακόμα μεγάλη ανατροπή όπως πριν μερικές εβδομάδες κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο τεχνικός των Ρωμαίων, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο πιστεύει πως η Ρόμα μπορεί να τα καταφέρει ξανά.

Ειδικότερα, ο Ιταλός προπονητής στις δηλώσεις του τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι η ομάδα του θα παλέψει για ακόμα ένα θαύμα, ενώ αποκάλυψε και το πως θα αντιμετωπίσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

«Στην έδρα μας δεν δίνουμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Ελπίζω να το κάνουμε και αύριο. Δεν είναι εύκολο να επαναλάβουμε μία ανατροπή σαν εκείνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό μας και το πάθος του, υπάρχει θέληση να προσπαθήσουμε για ένα ακόμη θαύμα», τόνισε ο προπονητής της Ρόμα.

Για τον Σαλάχ και την αντιμετώπισή του ανέφερε: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα μας για έναν παίκτη. Δεν γίνεται να βάλουμε τρεις παίκτες πάνω στον Σαλάχ. Στο πρώτο ματς είχαμε προετοιμαστεί καλά, αλλά κάποιες στιγμές ξεχάσαμε το πλάνο μας και ούτως ή άλλως δεν λειτουργούν πάντα όλα όπως θα έπρεπε. Ήμασταν στο έλεος της Λίβερπουλ για 25 λεπτά και αυτό δεν επιτρέπεται. Ελπίζουμε να έχουμε βρει την απάντηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ