Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου : Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου : Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Με τον Λούκας Βάσκεθ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Καρίμ Μπενζεμά στην κορυφή παρατάσσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν, επιστροφή Αλάμπα και βασικός ο Τολισό για την Μπάγερν.

Η απουσία του Ντάνι Καρβαχάλ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανάγκαζε τον Ζινεντίν Ζιντάν να προχωρήσει σε αλχημείες στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο τεχνικό να επιλέγει για το δεξί άκρο της άμυνας τον Λούκας Βάσκεθ που έκανε εξαιρετική δουλειά στο διάστημα που αγωνίστηκε σε αυτή τη θέση στο προηγούμενο παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Γάλλος τεχνικός προχώρησε σε τρεις ακόμα αλλαγές, καθώς επέλεξε να ξεκινήσει τόσο τους Καρίμ Μπενζεμά και Νίκο Κόβασιτς όσο και τον «χρυσό» σκόρερ του προηγούμενου αγώνα Μάρκο Ασένσιο.

Από την άλλη ο Γιούπ Χάινκες επέλεξε ένα άκρως επιθετικό σχήμα, επιλέγοντας τους Τολισό και Τιάγκο Αλκάνταρα για το χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Νίκλας Ζίλε πήρε θέση στη βασική ενδεκάδα, λόγω της απουσίας του Ζερόμ Μπόατενγκ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Λούκας Βάθκεθ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβασιτς, Μόντριτς, Κρόος, Μάρκο Ασένσιο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζίλε, Αλάμπα, Τιάγκο Αλκάνταρα, Τολισό, Μίλερ, Χάμες Ροντρίγκες, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ