Η απάντηση του Αντσελότι στα παράπονα του Γκουαρντιόλα

Η απάντηση του Αντσελότι στα παράπονα του Γκουαρντιόλα

Ο Κάρλος Αντσελότι δεν άφησε ασχολίαστα όσα είχε πει ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε σχέση με τις ώρες ξεκούρασης ενόψει και του αγώνα της Ρεάλ με τη Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξέφρασε τα παράπονά του καθώς η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται σήμερα και η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε χθες, υποστηρίζοντας πως οι «μερένχες» θα έχουν παραπάνω ώρες ξεκούρασης ενόψει και της μεταξύ τους ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Κάρλο Αντσελότι για αυτό, με τον Ιταλό να τονίζει πως και η ομάδα του είχε παίξει με λιγότερες ώρες ξεκούραση στο πρώτο παιχνίδι, αναφερόμενος παράλληλα και στο εξαντλητικό πρόγραμμα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.

Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι:

Για όσα είχε πει ο Πεπ Γκουαρντιόλα: «Έχει παραπονεθεί για το καλεντάρι, είναι πολύ σφιχτό, το έχουμε πει πολλές φορές. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με λιγότερο από 72 ώρες ξεκούρασης, τώρα είναι η σειρά τους. Νομίζω ότι το ημερολόγιο δεν είναισωστό, τελεία και παύλα.

Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Πάρα πολλά παιχνίδια, για εμάς και για τη Σίτι. Έχει δίκιο, το καλύτερο γι’ αυτούς ήταν να παίξουν το Σάββατο. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών την Τετάρτη, δεν ξέρω γιατί. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι προπονητές παραπονιούνται για το ημερολόγιο, όλοι τους. Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι στο μέλλον».

Για τον Καμαβινγκά: «Είχε ένα τραυματισμό στο γόνατο, αλλά είναι μόνο ένα χτύπημα. Αύριο (σ.σ. σήμερα) ξεκουράζεται όπως όλοι οι άλλοι που έπαιξαν, ελπίζω να προπονηθεί με την ομάδα τη Δευτέρα. Είμαι σίγουρος ότι θα αναρρώσει σύντομα, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το γόνατο είναι σταθερό, τον ενοχλεί λίγο τώρα, αλλά το σημαντικό είναι η σταθερότητα και την έχει, 100%. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στο εσωτερικό του γόνατός του, αλλά δεν είναι τίποτα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ