Μαρσέλο : «Η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου, ήταν πέναλτι»

Μαρσέλο : «Η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου, ήταν πέναλτι»

Ο Μαρσέλο σε δηλώσεις του τόνισε πως έκανε χέρι στη σέντρα του Κίμιχ και ότι έπρεπε κανονικά να δοθεί πέναλτι υπέρ της Μπάγερν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, μετά την ισοπαλία με την Μπάγερν και περιμένει τη Ρόμα ή τη Λίβερπουλ στον δρόμο για τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο.

Παρόλα αυτά πιθανόν η βασίλισσα να μην βρισκόταν στον τελικό αν ο διαιτητής Τσακίρ είχε καταλογίσει πέναλτι στο χέρι του Μαρσέλο στο τέλος του πρώτου ημίχρονο και ενώ το ματς ήταν ισόπαλο 1-1.

Συγκεκριμένα, ο Κίμιχ έκανε μία σέντρα από δεξιά. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βραζιλιάνου αμυντικού της Ρεάλ, αλλά ο Τσουνέιτ Τσακίρ έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των Γερμανών.

Ο Μαρσέλο ρωτήθηκε για τη φάση και παραδέχθηκε ότι όντως η μπάλα βρήκε στο χέρι και πως ο διαιτητής έπρεπε να δείξει πέναλτι: «Ναι, η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου. Ναι, θεωρώ πως ήταν πέναλτι. Δεν μου αρέσει όμως να μιλάω για τους διαιτητές. Τη μία φορά θα σε ευνοήσουν, την άλλη θα σε αδικήσουν.

Για τον διαιτητή ήταν μία δύσκολη φάση, όμως αν σας πω πως δεν χτύπησε στο χέρι μου, θα σας έχω πει ψέματα. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Παλέψαμε, τρέξαμε και επιβάλαμε το ρυθμό μας απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ