Ιντζάγκι: «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Ιντζάγκι: «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Το εγκώμιο της Μάντσεστερ Σίτι έπλεξε ο Σιμόνε Ιντζάγκι, τονίζοντας πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι η καλύτερη στον κόσμο.

Αντίστροφα μετρά η Ίντερ για την επιστροφή της σε τελικό Chmpions League, έπειτα από 13 χρόνια, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να μιλά για το παιχνίδι.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων για το πως πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα του το ματς, για το τι σημαίνει αυτή η αναμέτρηση, ενώ αποκάλεσε τη Σίτι «την καλύτερη ομάδα του κόσμου».

Οι δηλώσεις του Σιμόνε Ιντζάγκι:

Για την Μάντσεστερ Σίτι και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Γνωρίζουμε πως πρέπει να παίξουμε. Ξέρουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτήν την στιγμή η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ξέρουμε το μονοπάτι μας, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το δυνατόν λιγότερα λάθη».

Για την πορεία της Ίντερ ως τον τελικό: «Είναι το 57ο παιχνίδι μας στη σεζόν και τα προηγούμενα 56 μας έδωσαν τη δυνατότητα να βρισκόμαστε εδώ. Οι δύσκολες στιγμές μας έκαναν πιο δυνατούς. Αξίζαμε να χάσουμε κάποια μας, να κερδίσουμε κάποια άλλα. Κάναμε τρελή προσπάθεια και αυτή μας έφερε στην Κωνσταντινούπολη».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα παλέψουμε απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Η μάχη του κέντρου θα είναι καθοριστική, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Χρειαζόμαστε πόδια, μυαλό και καρδιά. Τρέχοντας περισσότερο, έχοντας καθαρό μυαλό και παίζοντας με καρδιά, μπορείς να έχεις βρεις περισσότερη ενέργεια».

Για το τι σημαίνει το αυριανό ματς για την Ίντερ: «Έχουμε την ευκαιρία να γραφτούν τα ονόματά μας στην ιστορία της ομάδας. Είναι δύσκολο αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το ματς για όλους στην Ίντερ. Οι οπαδοί μας βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ