Βαλβέρδε: «Όλοι ξέρουμε πως ο Μέσι είναι ο κορυφαίος»

Βαλβέρδε: «Όλοι ξέρουμε πως ο Μέσι είναι ο κορυφαίος»

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον παίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, λίγο πριν το ματς στο Champions League με τον Ολυμπιακό.

Εδώ και χρόνια βασιλεύει το εξής δίλημμα σε κάθε ποδοσφαιρική παρέα: Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Σίγουρα και οι δύο είναι μία (ίσως και παραπάνω) κλάση παραπάνω από κάθε άλλο παίκτη αυτή την εποχή.

Ο καθένας από αυτούς έχει το δικό του κοινό. Τα δικά του θετικά στοιχεία, αλλά και τα δικά του αρνητικά. Όμως σίγουρα είναι οι καλύτεροι. Αλλά ποιος είναι ο κορυφαίος; Πολλοί έχουν πάρει θέση.

Ένας από αυτούς είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, λίγο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, έκανε δηλώσεις, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Αργεντινός στράικερ αυτή την εποχή δεν έχει αντίπαλο, με αποτέλεσμα να είναι ο καλύτερος!

Αυτά είπε ο Βαλβέρδε για τον Μέσι:

«Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Το να δίνεις τη «Χρυσή Μπάλα» ή κάποιο άλλο βραβείο για να το επιβεβαιώσεις, δεν είναι κάτι που με αφορά. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου.

Αλλά όπως προείπα, αν ρωτάτε εμένα, νομίζω είναι ξεκάθαρο ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος στον κόσμο», τα λόγια του πρώην τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ