Σπόραρ: «Δεν σκοράρω για να δίνω απαντήσεις, στη Λεωφόρο νικάμε κάθε αντίπαλο»

Σπόραρ: «Δεν σκοράρω για να δίνω απαντήσεις, στη Λεωφόρο νικάμε κάθε αντίπαλο»

Ό Άντραζ Σπόραρ, ένα από τα πρόσωπα της πρόκρισης του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην δυστοκία που τον ταλαιπώρησε αλλά και στις πιθανότητες των πράσινων κόντρα στην Μαρσέιγ.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και πλέον ετοιμάζεται για την μεγάλη κόντρα με τη Μαρσέιγ. Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της πρόκρισης είναι ο Σπόραρ που πέτυχε δύο από τα πέντε γκολ των πράσινων στα δύο ματς με τους Ουκρανούς.

Ο Σλοβένος επιθετικός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Live Sport και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα όπως:

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το σόου του Μέσι στις ΗΠΑ, πέτυχε άλλα δύο γκολ (vids)

Για την πρόκριση επί της Ντνίπρο: «Η πρόκρισή μας ήταν πολύ δύσκολη, παρά το σκορ του πρώτου αγώνα. Η ρεβάνς πήρε παράξενη μορφή. Η Ντνίπρο κατάφερε να προηγηθεί 2-1 κι αν πετύχαινε κι άλλο γκολ, τα πράγματα θα δυσκόλευαν περισσότερο. Σίγουρα θα αντιμετωπίζαμε σημαντικότερα προβλήματα. Η ισοπαλία 2-2 δεν είναι νίκη, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι περάσαμε στον επόμενο γύρο».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού ενόψει Μαρσέιγ: «Ξέρουμε ότι σε μια εβδομάδα παίζουμε με τη Μαρσέιγ. Είναι μια πιο ισχυρή αντίπαλος, με μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία. Εάν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε με την Ντνίπρο, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς».

Για το πώς δέχτηκε ο Παναθηναϊκός να δεχτεί δύο γκολ από την Ντνίπρο: «Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι συνέβη. Δεν πρέπει να υποτιμάτε τη Ντνίπρο. Είναι καλή ομάδα και εμείς δεν την αφήσαμε να παίξει στη Σλοβακία. Έχει δυνατό σύνολο, ξέρει να παίζει. Δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένη εξήγηση. Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι πως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι κόντρα στη Μαρσέιγ».

Για το αν η εξασφάλιση της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League διώχνει το άγχος για την υπέρβαση στο Champions League: «Εγώ πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι κόντρα στη Μαρσέιγ. Η ομάδα έχει δυνατότητες, είναι μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι μας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Το καλοκαίρι, σημασία έχουν οι προκρίσεις».

Για το αν τα γκολ που πέτυχε είναι ο τρόπος του να απαντά μέσα στο γήπεδο: «Να απαντήσω σε ποιους; Η δουλειά μου είναι να σκοράρω, είμαι επιθετικός. Δεν το κάνω για να δίνω απαντήσεις».

Για την γκρίνια της εξέδρας για τη δυστοκία του: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Με κάθε τρόπο. Μπορεί να σκοράρω, μπορεί να δώσω ασίστ, μπορεί να κάνω κάτι άλλο. Αυτό που μετράει είναι η νίκη του Παναθηναϊκού, όχι τα στατιστικά του Σπόραρ. Οι οπαδοί είναι εδώ για να μας βοηθούν, εγώ είμαι εδώ για να σκοράρω, ο κάθε παίκτης παίζει στον Παναθηναϊκό για να διακρίνεται. Όλοι έχουμε το καθήκον μας και εγώ θα κάνω το δικό μου».

Για το μεγαλύτερο όπλο του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μαρσέιγ: «Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και θέλουμε να πάρουμε προβάδισμα για την πρόκριση. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ