Τι ισχύει με τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τι ισχύει με τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε, με ανακοίνωσή της, πως τα εισιτήρια του σημερινού (8/8) αγώνα που αναβλήθηκε θα ισχύσουν κανονικά για τις 18 ή 19 Αυγούστου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για όσους πήραν εισιτήρια για τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τα οποία θα ισχύσουν κανονικά για το παιχνίδι του Σαββάτου (18/8) ή της Κυριακής (19/8), ενώ τόνισε πως όσοι επιθυμούν να το επιστρέψουν, θα πρέπει να στείλω email μέχρι την Παρασκευή (11/8) για να τους λάβουν πίσω το αντίτιμό του.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί πως τα απλά εισιτήρια που έχουν πωληθεί για τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που αναβλήθηκε, ισχύουν κανονικά για τον αγώνα που θα γίνει στην Αθήνα, στις 18 ή 19 Αυγούστου.

Ωστόσο οποιοσδήποτε κάτοχος απλού εισιτηρίου για οποιονδήποτε λόγο επιθυμεί να το επιστρέψει και να λάβει πίσω το αντίτιμο, μπορεί να στείλει σχετικό email στην διεύθυνση [email protected]. Tα email μπορούν να στέλνονται από σήμερα Τρίτη (8/8) μέχρι την Παρασκευή 11/8 στις 21.00.

Μετά από αυτή την χρονική προθεσμία δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή του εισιτηρίου.

Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστραφούν τα χρήματα στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό, εξαρτάται από τις διαδικασίες της τράπεζας του αγοραστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ