Χωρίς Ματουϊντί κόντρα στην Σπόρτινγκ

Χωρίς Ματουϊντί κόντρα στην Σπόρτινγκ

Χωρίς τον Μπλεζ Ματουϊντί αλλά με τον Σάμι Κεντίρα θα παίξει κόντρα στην Σπόρτινγκ η Γιουβέντους για τους ομίλους του Chmapions League.

Χωρίς τον Μπλεζ Ματουϊντί στην 11αδα της θα παραταχθεί κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας η Γιουβέντους για τον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να ετοιμάζεται για επιστροφή σε ένα πιο ορθολογικό σχήμα σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Μετά τη νίκη επί των «ερυθρολεύκων» η «Μεγάλη Κυρία» στοχεύει σε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο που θα την φέρει σε καλύτερη κατάσταση πριν από την «ρεβάνς» με τους Πορτογάλους σε δύο εβδομάδες.

Δοκίμασε το 4-3-3 ο Αλέγκρι

Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, και παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μαξ Αλέγκρι να δοκιμάζει σύστημα 4-3-3, ο Ιταλός δείχνει πως θα παίξει με δύο αμυντικά χαφ και τρεις μπροστά τους. Κατά πάσα πιθανότητα τον Γκονσάλο Ιγουαΐν στην κορυφή της επίθεσης (4-2-3-1).

Σε αυτούς που δεν θα αγωνιστούν στον άξονα ωστόσο συμπεριλαμβάνεται ο Ματουϊντί, με τον Σάμι Κεντίρα να είναι εκείνος που θα πλαισιώσει τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος δεδομένα θα έχει πιο δημιουργικό ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέγκρι είχε κάνει αλλαγή στα χαφ και στο ματς με τον Ολυμπιακό, αντικαθιστώντας τότε τον Πιάνιτς με τον Ροντρίγο Μπεντακούρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ